N 49,61922 E 20,34788
Jak otworzysz sobie stronkę z pierwszego linku, to na samym dole jest mapka dojazdu. Co do trasy, niech się wypowiedzą miejscowi koledzy

Pozdrawiam M
Moderator: wujekp
kogut pisze:Witam ponownie![]()
1) W kwestii dojazdu - proponuję spotkanie w Limanowej w miejscu do którego dojazd wszyscy będą mieć lekki, łatwy i przyjemny... i wspólny przejazd na miejsce. Dokładny opis jeszcze zapodam![]()
2) Do Limanowej - najlepiej i najpewniej (co by unikać eksperymentów) będzie z Krakowa pędzić Zakopianką i w miejscowości Lubień skręcić na: Mszana Dolna/Nowy Sącz. I tak kierując się na Nowy Sącz prosto do celu![]()
3) Fajerwerki, zimne ognie... ja chciałbym zacnych uczestników poczęstować śliwowicą najwyższej próby- bo z tego te okolicę słyną
![]()
Pozdrawiam
kogut
Mi to pokazało na jakieś Zalesie-Baziaki ?? To to ???Marzena pisze:Współrzędne GPS :
N 49,61922 E 20,34788
Marzena pisze:Współrzędne GPS :
N 49,61922 E 20,34788
Bierz, żebyśmy stosownie do rangi imprezy czadu dali, a nie z jakichś tam piszczydełekstabraf pisze:A ja mam takiego starego wzmaka z unitry w alu i do tego fajne kolumienki sharpa...można by było to przytargać
Aaa pewnie że przytargam - a co!Nat pisze:Bierz, żebyśmy stosownie do rangi imprezy czadu dali, a nie z jakichś tam piszczydełekstabraf pisze:A ja mam takiego starego wzmaka z unitry w alu i do tego fajne kolumienki sharpa...można by było to przytargać