Dementi"bialy-murzyn" pisze: a co do wzrostu to przy moich 175 cm mam fotel na max do prawie max do góry i to jest dla mnie optymalna pozycja, ale jak ktos ma ponad 180 cm to może to nie być dla niego dobry samochód z tego co wyczytałem wyżej ...

Moderator: stabraf
Dementi"bialy-murzyn" pisze: a co do wzrostu to przy moich 175 cm mam fotel na max do prawie max do góry i to jest dla mnie optymalna pozycja, ale jak ktos ma ponad 180 cm to może to nie być dla niego dobry samochód z tego co wyczytałem wyżej ...
Rozpiętości stanów i przebiegów aut są zaskakujące. Dziś, po tym z czym miałem styczność, już nic mnie nie dziwi: 330.000 km w w 3 letnim wozie i 78.000 w 10 letnim. Wrażenia są mylne. Ty usiłujesz rozruszać stojący tłoczek zacisku a w serwisie KPRM wymieniano cały zacisk..."bialy-murzyn" pisze:mam takie wrażenie że rządówki są bardziej zaniedbane od zadbanych Kapp osobistych
i przebiegi rzecz jasna większe
Bardzo zacna propozycja. Przydalaby siemerbart pisze: Mam jeszcze propozycję aby założyć na forum temat pt. "ZAMIENNIKI" z podziałem na modele Lancii, w którym można by było znaleść części lub "drobiazgi" pasujące z innych marek i modeli. Wpisy musiały by być rzetelne czyli sprawdzone przez użytkowników. Myślę że zaoszczędziło by to użytkownikom dużo czasu i trochę kasy przy szukaniu części.
Pozdrawiam.
,A wkurza mnie - oświetlenie tablicy rejestracyjnej bo nie działa
Właśnie oprawka jest ok, kabelki w wiązce się urwały zrobie to jak będzie ciepło.bufi pisze:,A wkurza mnie - oświetlenie tablicy rejestracyjnej bo nie działa
Lutownica + cyna i kalafonia . Lutujesz żarówkę do blaszek i masz święty spokój .
Zgadzam się z Jano wystarczyło by w tym temacieJano pisze:No jest, widziałem go jak się rejestrowałem na forum, tylko wg. mnie jest tam za duża "sieczka" z róznymi tematami.
TAK, poddawałem kiedyś taki temat, bez echa,merbart pisze:Zgadzam się z Jano wystarczyło by w tym temacieJano pisze:No jest, widziałem go jak się rejestrowałem na forum, tylko wg. mnie jest tam za duża "sieczka" z róznymi tematami.