LUKIThesis pisze: Może to sobie wyjaśnijmy zanim znowu będziemy się między sobą kłócić tak prawdę mówiąc przez jedną postać

Myślisz Luki, że to ma jeszcze coś wspólnego z Argentą? Dla mnie coraz mniej.
Po prostu są ludzie, którzy się odnajdują w sytuacji ciągłego konfliktu, w dodatku ciągnącego się na publicznym forum. I ja nic do tego nie mam bo sam lubię spory, dynamiczne dyskusje, argumentację stron różnego rodzaju murów. To dla mnie koloryt i stan pożądany.
Lecz moim i nie tylko moim zdaniem konflikt wokół PARG67 przekształcił się w nieustającą wojnę pozycyjną, a w tym szczególnie wątku to jest jatka, której ja już nie trawię. Osobiste jazdy, wyciąganie "brudów", prywatnych dyskusji, zawoalowane wulgaryzmy - na porządku dziennym.
W dodatku jak ktoś oponuje, wzywa do zaprzestania i apeluje do rozsądku to jest oskarżany, że niepotrzebnie "odgrzewa" dyskusję, jątrzy, ma skasować swoją wypowiedź, itd., itp.
Ten wątek nie zabije tego Forum. Tak jak pisał Duch - Stowarzyszenie działa dobrze, zlot był bardzo udany, mam wrażenie też, że przybywa użytkowników. Więc Ci co chcą się tu chlastać, niech się chlastają do usranej śmierci.
W końcu to tylko słowa, które za określony czas-okres znikną, jak wszystko w Hyde Parku

były: Citroeny BX 1.4; 1.9D; 1.6 LPG; 1.6; 1.9 GTI4x4; Citroen BX1.8TD, Citroen Xantia 2.1TD EPIC
Citroen CX 2.5T GTI; Citroen XM 3.0LPG; Citroen XM 2.1TD, Mercedes 124 3D, Fiesta 1.3, Audi 80 1.6, Lancia Kappa 2.4JTD SW, Citroen Xantia 2.0HDI plus Lancia Kappa 2.4 oraz Lancia Lybra 1.8LPG i Citroen XM Break 2.1TD