To ja też w tym stylu:
- Ilu surrealistów trzeba, by zmienić żarówkę ?
- Czterech: jeden trzyma żyrafę, drugi parska kalarepę, a szóste nie kradnij.
To chyba jakiś obstrukcyjny luba abstrakcyjny żart bo niewiele tu logiki. przynajmniej ja nie kumam - dlaczego żyrafa? dlaczego kalarepa?dlaczego czterech? dlaczego szóste a nie siódme?Nat pisze:Maryś, że nie jesteś młokosem, to wiadomo, ale żeby sadzić dowcipy aż z taką brodą?![]()
To ja też w tym stylu:
- Ilu surrealistów trzeba, by zmienić żarówkę ?
- Czterech: jeden trzyma żyrafę, drugi parska kalarepę, a szóste nie kradnij.
A'propos ziemniaków i osoby Tuska... Nie mogłem się oprzećmarmal pisze:Przychodzi Tusk do wróżki: Droga pani od ponad miesiąca śnią mi się tylko ziemniaki.Co to oznacza? Niestety nie mam dla pana dobrych wiadomości.Bo oznacza to że albo na jesień pana wykopią albo na wiosnę posadzą.(...)
Zważywszy na to, że cała realizacja polegała na dołożeniu napisów to rzeczywiściemarmal pisze:Filmik zrealizowany profesjonalnie a co do treści
Zgadza się, tylko chyba autorowi nie bardzo chodziło o to czy ktoś zna niemiecki czy nie. Przekaz wg mnie jest inny w założeniu, ale może tylko ja to tak odbieramNat pisze:Zważywszy na to, że cała realizacja polegała na dołożeniu napisów to rzeczywiściemarmal pisze:Filmik zrealizowany profesjonalnie a co do treści![]()
To co mówią bohaterowie ma się nijak do podpisów, a cały trick polega na tym, że autor napisów wierzy, że nikt z oglądających nie zna niemieckiego
O co autorowi chodziło, to oczywiste.Dudi pisze:Zgadza się, tylko chyba autorowi nie bardzo chodziło o to czy ktoś zna niemiecki czy nie. Przekaz wg mnie jest inny w założeniu, ale może tylko ja to tak odbieramNat pisze:Zważywszy na to, że cała realizacja polegała na dołożeniu napisów to rzeczywiściemarmal pisze:Filmik zrealizowany profesjonalnie a co do treści![]()
To co mówią bohaterowie ma się nijak do podpisów, a cały trick polega na tym, że autor napisów wierzy, że nikt z oglądających nie zna niemieckiego![]()
![]()
![]()
![]()
- film jak i podkład do niego jest zrobiony profesjonalnie,zarówno jak treść którą autor w nim zawarł - naprawdę warto się nad tym zasranowić.- sorki znowu mi się wkradł jakiś błąd klawiaturyNat pisze:O co autorowi chodziło, to oczywiste.Dudi pisze:Zgadza się, tylko chyba autorowi nie bardzo chodziło o to czy ktoś zna niemiecki czy nie. Przekaz wg mnie jest inny w założeniu, ale może tylko ja to tak odbieramNat pisze:Zważywszy na to, że cała realizacja polegała na dołożeniu napisów to rzeczywiściemarmal pisze:Filmik zrealizowany profesjonalnie a co do treści![]()
To co mówią bohaterowie ma się nijak do podpisów, a cały trick polega na tym, że autor napisów wierzy, że nikt z oglądających nie zna niemieckiego![]()
![]()
![]()
![]()
Komentarz dotyczył wpisu Marysia o "profesjonalnej realizacji" filmiku.