A jak mi się spodoba to sam zawitam

Do Łodzi daleko nie ma
To nie Łódź tylko Radzyń Podlaski (lubelskie)Wilkin pisze:Też jestem ciekaw - dlatego chcę fotki![]()
A jak mi się spodoba to sam zawitam![]()
Do Łodzi daleko nie ma
Sprawdź rozrząd... Ja miałem przestawiony i mi właśnie odpalał z opóźnieniem... Falujące obroty też miałem to dałem auto do regulacji obrotów... Coś u mnie było nie tak z pompą... Została wymieniona i śmigało wszystko jak na początku - nie mam problemów do dziś dnia... Co do braku mocy - może jest zła mieszanka? Nigdy nic nie wiadomo, coś mogło się stać ale to jest mało prawdopodobne.puch pisze:dokładnie,1800zł wyszło bardzo chętnie wrzucił bym foto ale nie wiem jak...a co do stukania to trudno ocenić czy to na górze czy na dole???na pewno z tej strony od rozrządu...mam nadzieje że tylko rozrząd się cofnął,stało się to podczas jazdy zwalniałem coś zaczęło stukać wyłączyłem klime i za chwilę zgasł...brak mocy jest i tak z opóźnieniem zapala no i faluje na obrotach
Czarno to widzę ale może i ktoś się na nią znajdzie. Daj jakieś foty to bardziej zachęcisz. Wszystko zależy od cenypuch pisze:panewka:(nie chce mi się w to bawi:)jakis chetny na lancie z nowa sekwencją?:)
To trochę przepłacił. W Łodzi na Pomorskiej 250 jest człowiek, który montuje LPG do różnych potworów, dużo większych niż nasze malutkie 2.0, 2.5 czy 3.0/3.2. Ja montowałem u niego wszystkie moje LPG i teraz w grudniu znowu będę montować do 3.2 V6 - cena jak dla mnie 3000 PLN dla obcego 3600 - czyli brat przepłacił 900 PLN.Mienki pisze:Na marginesie brak założył u Pana Adama instalację gazową do Alfy Romeo 166 2.5 24v 190KM, instalacja kosztowało 4500zł, ale auto nie straciło wigoru i frajda z jazdy na lpg jest taka sama jak na benzynie. Polecam też lpg-forum gdzie można się dowiedzieć wielu cennych rzeczy przed montażem jak i po.
Zależy jakie podzespoły były wkładane.Bartek-Lodz pisze:To trochę przepłacił. W Łodzi na Pomorskiej 250 jest człowiek, który montuje LPG do różnych potworów, dużo większych niż nasze malutkie 2.0, 2.5 czy 3.0/3.2. Ja montowałem u niego wszystkie moje LPG i teraz w grudniu znowu będę montować do 3.2 V6 - cena jak dla mnie 3000 PLN dla obcego 3600 - czyli brat przepłacił 900 PLN.Mienki pisze:Na marginesie brak założył u Pana Adama instalację gazową do Alfy Romeo 166 2.5 24v 190KM, instalacja kosztowało 4500zł, ale auto nie straciło wigoru i frajda z jazdy na lpg jest taka sama jak na benzynie. Polecam też lpg-forum gdzie można się dowiedzieć wielu cennych rzeczy przed montażem jak i po.