Organizatorom Sylwi, Konradowi i Romkowi za realizację, całej reszcie za przemiłe towarzystwo, niezłą zabawę i wielkie pokłady tolerancji wobec moich i Marcowych ekscesów

Jeśli po pijaku kogoś bełkotliwie zamęczałem, wybaczcie

I do zobaczyska....
Moderator: wujekp
Marcowe ekscesy są jak najbardziej na czasie, mamy wszak marzec."maciej_ignys" pisze:wielkie pokłady tolerancji wobec moich i Marcowych ekscesów.
W Ostrawie na Porubie(taka ostrawska Nowa Huta) stał pomnik Lenina. Pod nim napis - oczywiście "Lenin vecne ziv". A polacy dopisali - a koty w marcu."Nat" pisze:Marcowe ekscesy są jak najbardziej na czasie, mamy wszak marzec."maciej_ignys" pisze:wielkie pokłady tolerancji wobec moich i Marcowych ekscesów.
Maćku, popatrz jak te biedne chopaki"strang" pisze:W Ostrawie na Porubie(taka ostrawska Nowa Huta) stał pomnik Lenina. Pod nim napis - oczywiście "Lenin vecne ziv". A polacy dopisali - a koty w marcu."Nat" pisze:Marcowe ekscesy są jak najbardziej na czasie, mamy wszak marzec."maciej_ignys" pisze:wielkie pokłady tolerancji wobec moich i Marcowych ekscesów.
"Nat" pisze:No cóz, usiłujemy sobie powetować...
Niewykluczone! Taka impreza fajna byłą a nam nie było dane na niej być. Cóż, proza życia nas dopadła... ale jeszcze nie jeden spot przed nami!"D1" pisze:"Nat" pisze:No cóz, usiłujemy sobie powetować...może będzie
Mikstat 2
Ja się wstrzymuje już dwa tygodnie z poinformowaniem o nowym nabytku"Orsya" pisze: autko prezentuje się bardzo dobrze - ale nie chcę odbierać przyjemności prezentowania właścicielce