Mam sygnał od kilku osób, że zamierzają przybyć na zlot, ale zgodnie z zasadą, że na liście lądują Ci, którzy przesłali zaliczkę (a w tym momencie osoby nowe to już raczej wpłacają całość) uzupełniam listę o kolegę Grzole (właśnie przysłał potwierdzenie przelewu)

Kolejny pokój zajmie drugi reprezentant FAP (jak już wspomniał wujek), więc mamy oczko

w liczbie pokoi.
Pozostaje 14 wolnych pokoi, w tym jeden czteroosobowy; przy czym nie będziemy ich mogli trzymać do naszej dyspozycji aż do daty naszego zlotu. Jestem w trakcie ustaleń co do pokoi dla nas, a biorąc pod uwagę, że w ośrodku będzie inna grupa, im wcześniej wiemy, ile pokoi zajmiemy, tym łatwiej zaplanować ich podział.
No i przypominam o prośbie do osób rozważających przyjazd tylko na sobotę - nie zostawiajcie tego na ostatnią chwilę (co do dat to zapewne Dudi i Faraon napiszą bardziej konkretnie) - musimy wydrukować identyfikatory, zamówić właściwą ilość posiłków - nie zostawimy tego na ostatnią noc przed zlotem.
Jak już pisałam, jest to również bardzo ważne dla sensownego zorganizowania dmuchańców - wiedza o liczbie i wieku dzieci, dla których mają być te atrakcje potrzebna z kilkunastodniowym wyprzedzeniem (wtedy będą ostateczne ustalenia z firmą, która nam to zapewni). Oczywiście mogę liczyć tylko te dzieci, które są zgłoszone przy wpłatach.
1. ciociaE (Ewa), wujekp(Piotr), Jula (9), Madzia (12) -
Kappa 2.0 20VT lub
Lancio-Chrysler Voyager
2. Faraon (Andrzej) i Małgosia -
Kappa SW 2,0 20V
3. Wojciech 711 (Wojtek), Alinka, kornel_95 (Kornel) (17) i Kacperek (3) -
Kappa 2.4jtd BI-COLOR (II miejsce w konkursie piękności na zlocie LKP w Sielpi 2011)
4. Dudi (Tomek) i Taz (Irek) -
Lybra SW oraz
Kappa Coupe
5. Tribord (Zbyszek) i Małgosia -
Voyager 3.6
6. Wiesław i Zosia z obstawy Triborda

7. Alan (Alan), Kamila i Nadia (3) oraz Picek (Artur) -
Kappa SW i Audi C4
8. MiroMiglia (Mirek), Grażka i Jagódka (5) -
Lybra 2,4 JTD (170 PS) oraz
Delta 2 Evo 2012 Edition (I miejsce w konkursie piękności na zlocie LKP w Sielpi 2011)
9. Iwona i Adam z obstawy Triborda

10. Hanuś (Ania), Stabraf (Andrzej) i Dominika (5) -
Kappa 2.0 20VT
11. Tomzik (Tomek) i Ania -
Kappa 2,0T 20V
12. Paśny (Piotr) i Ania, Maks i Tymek -
Delta 1.9
13. Marzena, Topcio1 (Marcin), Aleks (14) i Weronika (7)
14. Zoom (Marcin), Ewa i Radek (5 lat) -
Alfa Romeo 156 SW
15. Zygmunt1 (Zygmunt), Małgorzata i Mateusz (7) -
Lybra 1,8 SW
16. Nerolancia2 (Bartek), Aneta i mały Kacperek (0,5 roczku) -
Delta 2 lub słodka tajemnica 
- proszę o info jak już będzie wiadomo
17. Rafako (Olek) i Ola26 (Ola) -
Thema 3.0
18. Grzole (Grzegorz) -
Ypsilon 1.3
19. wodzirej Radosław z Grupy Maska (znany nam jako Radzio) + Madzia