Krzyk tu nie pomoże a lament tym bardziejbargaw3181 pisze:A PRZEPRASZAM BARDZO CZY MOJEJ BIAŁEJ LUCYNKI TO NIKT JESZCZE NIE WIDZIAŁ NIGDZIE?? !!!!!!!!!
![]()
![]()
Ja mam Theme, Kappę i Thesis a nie narzekam, że nikt ich nie widzi,bargaw3181 pisze:przepraszam...
się chyba troszeczkę uniosłem ( dla siebie)
Ja tam widziałem pewnie ze 2 Twoje Kappy ale nie przyszło mi do głowy, żeby się tym chwalić w tym wątkuargenta67 pisze: Ja mam ...Kappę... a nie narzekam, że nikt ich nie widzi,![]()
![]()
![]()
Zdzwonimy się w poniedziałek, może uda mi się pomóc.argenta67 pisze:No i tu jest problemik bo mnie się zdarza widzieć trochę ty Lancii ale nie wiem czy mogę napisać, "widziałem i w niej grzebałem"a swoja drogą to mam głupi problem bo w Themie minął termin na zbiornik gazu, kupiłem nowy ale na diagnostyce tak się zaperli, o papier z montażu i nie mam przeglądu a nie będę pod stołem na stacji załatwiał a nie znam żadnego gazownika, może ktoś w W-wie ma takowego![]()
bargaw3181 pisze:A PRZEPRASZAM BARDZO CZY MOJEJ BIAŁEJ LUCYNKI TO NIKT JESZCZE NIE WIDZIAŁ NIGDZIE?? !!!!!!!!!
![]()
![]()