jechałem z przesyłką do Tych,umawiam się z gościem pod KFC a ten mi zajeżdża Lucyną

raczkowski pisze:wrocławskie pozdro serdeczne dla osobnika z LL kombi 2.4 jtd - rejestracja KOL - widzianych łącznie koło uniwersytetu - z czarnej LL kombi 1.9 zawierającej mnie i rodzinę.
Znowu byłeś na nartach?bufi pisze:Pozdro dla kierowcy srebrnej Delty i Kappy na drodze Bochnia-Limanowa o nr.rej. KBC
Zgadłeś Piotrze , byłem dzisiaj poszusowaćwujekp pisze:Znowu byłeś na nartach?bufi pisze:Pozdro dla kierowcy srebrnej Delty i Kappy na drodze Bochnia-Limanowa o nr.rej. KBC
Bo może wracali z ASO ;}bargaw3181 pisze:Dzisiaj w Sosnowcu PIĘKNA LANCIA THESIS. granatowa na rejestracjach... ( chyba ) Chorzów.
Chciałbym z tego miejsca wyznać ogromny smutek, bo kierowca i pasażerka mieli miny jak by jechali Lucynka za karę.... brak reakcji na klakson, mruganie światłami i machanie...![]()
przykre...
A może wkurzeni byli, że znów ktoś na nich trąbi, daje światłami po oczach i wygrażamike_d pisze:Bo może wracali z ASO ;}bargaw3181 pisze:Dzisiaj w Sosnowcu PIĘKNA LANCIA THESIS. granatowa na rejestracjach... ( chyba ) Chorzów.
Chciałbym z tego miejsca wyznać ogromny smutek, bo kierowca i pasażerka mieli miny jak by jechali Lucynka za karę.... brak reakcji na klakson, mruganie światłami i machanie...![]()
przykre...
hahaha xDNat pisze:A może wkurzeni byli, że znów ktoś na nich trąbi, daje światłami po oczach i wygraża![]()
![]()