Po 10 x dzwonić ,bo ktoś nie dopatrzył tytułu przelewu

O ile sobie przypominam ,to ktoś się logował z ośrodka tutaj .
Moderator: wujekp
możesz jaśniej bo nie bardzo zrozumiałem ... ??"AleX" pisze:Innych nie ma, zarezerwowales na 2 dooby pokuj jednoosobowy! i jreszcze go chcesz sprzedac jako dwuosobowy![]()
nie znalezli tylko jerzego xxxx z pokoje czteromiejscowym.... jezeli nie znajdo to pokuj jest nasz
nie ma komentarzy wszyscy są Ci wdzięczni i czekają na więcej"strang" pisze:A lej na to Maciek. Mnie na zlocie w Tychach też niektórzy zarzucili że na klubie się wzbogacam. Z modelikami pewnie też chodzą komentarze. Nikt Ci nie podliczy ile się za tym najeździsz i wydzwonisz. Kto bedzie chciał to sam u Ciebie zamówi.
no ja tez tak myśle"AleX" pisze:Makgajwer masz pokuj dwuosobowy
"AleX" pisze: Innych nie ma, zarezerwowales na 2 dooby pokuj jednoosobowy! i jreszcze go chcesz sprzedac jako dwuosobowy![]()
nie znalezli tylko jerzego xxxx z pokoje czteromiejscowym.... jezeli nie znajdo to pokuj jest nasz
Pablo dziękuję w imieniu Alexa za ten gest. Życzę oczywiście udanej imprezy w Madrycie."AleX" pisze:Biore!"Pablo" pisze:UWAGA!!!Alex bierze domek
DZIEKUJE!
Wszystko otrzymuję poprzez email, niezwłocznie informacje zamieszczam więc nie ma mowy o poślizgu czasowym z mojej strony."sloneczna" pisze:Romek skąd masz te ifo ,dzisaj dzwoniłem i wszystko jest OK .
To jest niestety impreza na której muszę być"romlen" pisze:Pablo dziękuję w imieniu Alexa za ten gest. Życzę oczywiście udanej imprezy w Madrycie
nie pamietam kiedy dokladnie - ale juz jakis czas temu przelalem kase ..."romlen" pisze:Uwaga!
Kolejna ważna informacja otrzymana w emailu:
WAŻNA INFORMACJA :
Ze względu na duże zainteresowanie noclegami informowaliśmy o konieczności dokonania wpłat potwierdzających rezerwacje ? chcemy uniknąć ?pustych? rezerwacji.
Osoby z listy uprzejmie prosimy o dokonanie wpłat za noclegi w ośrodku Dzierżązna.
Chąchora Marek (domek 3 - osobowy)
Szymański Jerzy (domek 3 - osobowy)
Grzelak Maciej (domek 3 - osobowy)
Krauze Jerzy (domek 3 - osobowy)
Pawlak Piotr (domek 3 - osobowy)
Maziarz Łukasz (domek 3 - osobowy)
Janusik Paweł (domek 5 - osobowy)
Hauzer Dominik ( pokój 2 - osobowy w Dworku)
Jeż Karol (pokój 4 - osobowy w Dworku)
Jeśli wpłaty nie zostaną dokonane do 30.04.2007 rezerwacje zostaną anulowane. Zwolnione miejsca zostaną udostępnione innym chętnym.
W związku z brakiem miejsc noclegowych na terenie ośrodka w Dzierżąznej podajemy alternatywne adresy :
Ośrodek Szkoleniowy PCK
Adres: Pułaskiego 54, 95-100 Zgierz łódzkie
Telefon: 042 7162006 Faks: 042 7171509
Hotel 500
ul. Warszawska - Smolice 1B 95-010 Stryków
tel: (48 42) 719 99 50 - 52
fax: (48 42) 719 99 53