Sylwester 2009/10 konkrety
Moderator: wujekp
- NajMlodszyM
- Forumowicz/ka
- Imię: Marcin
Odp: Sylwester 2009/10 konkrety
Zawsze można zrobić tak, że tym którym bardziej pasuje - spotykają się we mszanie, reszta w limanowej, czyż nie ? 

:trabka:
Po długich naradach rodzinnych okazuje się, że i my możemy się wyrwać.
:jump: :happyjump:
Ponieważ będziemy w poszerzonym składzie pytanie - czy ktoś byłby w stanie zabrać we czwartek jedną osobę z Kielc lub Krakowa?
Po długich naradach rodzinnych okazuje się, że i my możemy się wyrwać.

Ponieważ będziemy w poszerzonym składzie pytanie - czy ktoś byłby w stanie zabrać we czwartek jedną osobę z Kielc lub Krakowa?
Pozdrawiam
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8
Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW
Wujek (p)
Lancia Delta III 1.8 tbi, Fiat Croma 2.4
była: Lancia Kappa 2.0T, "Lancia" Voyager/Chrysler T&C 3.8
Liczby nie kłamią, ale kłamcy liczą ...
Jeśli chcesz do mnie napisać wybierz raczej maila zamiast PW - wujekp(małpa)lanciapolska.org - mogę odpowiadać z opóźnieniem na PW

Witam ponownie,mrkura pisze:ok trzeba podsumować parę spraw
1 - jaki strój obowiązuje ? ( krawaty i garniaki mam nadzieje odpadają )
2- gdzie się spotykamy ( mszana czy limanowa)
3- o której godzinie
Hmmm... co do podsumowania kilku powyższych spraw myślę i proponuję że:
1) wcześniej padały propozycje również poza-koszulkowe takie jak luźne marynareczki bez krawatów, lakierków itp. i to by było OK według mnie dla tych co jeszcze koszulek nie posiadają

Kobiety - a niech się do nas dostosują - a co!

2) spotkanie w Mszanie Dolnej i dalsza trasa jak najbardziej. Jedynie dla osób jadących ze wschodu będzie niemały objazd...

Ja myślałem o spotkaniu w Limanowej i dalszym wspólnym przejeździe do Zalesia a że organizatorzy czyli Marzena & topcio1 podjadą właśnie do Limanowej to by była najlepsza opcja - według mnie.
Co do dróg - trasa z Limanowej do Zalesia jest utrzymywana z należytą starannością więc nie ma obaw co do dojazdu, dojazd na miejsce zajmuje około 10-15 minut.
Temat najlepszego dojazdu do Limanowej/Mszany Dolnej to kwestia indywidualna - w zależności od preferencji - czy liczymy kilometry czy czas przejazdu. A co będzie się działo na trasie - teraz to jakby wróżyć z fusów...

3) godzina spotkania - jeśli organizatorzy nie mają nic przeciwko - proponuję 15:00

Jaką opcję wybierzecie czyli spotkanie w Limanowej czy Mszanie Dolnej czy też Limanowej/Mszanie Dolnej zależy od Was oczywiście. Osobom zjeżdżającym do Limanowej proponuję spotkanie na parkingu 100m za stacją Orlen jadąc z Mszany Dolnej - zdjęcia i bliższe info umieszczę jutro.
Pozdrawiam
kogut
była: Lancia Lybra SW 1,9 jtd
była: Lancia Thesis Emblema 2,4 jtd
jest: Alfa Romeo 166, 2.0 T.Spark
była: Lancia Thesis Emblema 2,4 jtd
jest: Alfa Romeo 166, 2.0 T.Spark
my się niestety nie umawiamy na trasie, nie wiemy jak w robocie pójdzie, pewnie dojedziemy na miejsce po 16stej ( jak trafimy
,
a co do ubrań to jak komuś pasuje wynaciągana koszulka LKP to już jego sprawa, dla mnie elegancka koszula to podstawa.

a co do ubrań to jak komuś pasuje wynaciągana koszulka LKP to już jego sprawa, dla mnie elegancka koszula to podstawa.
byłe włoszki: Lybra SW 1.9 JTD, Croma 1.9JTD 16V Aut.
- topcio
- Prezes Lancia Klub Polska
jaka znów powyciągana
, ja mam nówkę - nawet dwie

ok, ok...
to tak z zazdrości bo ja nie posiadam ani jednej 

byłe włoszki: Lybra SW 1.9 JTD, Croma 1.9JTD 16V Aut.
- Pavciu
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Klubowicze.
Zazdroszcze wam Sylwestra w tak pięknej okolicy. Dla mnie to jednak za daleka wyprawa. A i autko nie wiem czy choćby na wtorek -29.12 będzie zrobione.
Tak czy inaczej życzę udanej zabawy, wolnej drogi powrotnej i Szczęśliwego Nowego Roku.
Zazdroszcze wam Sylwestra w tak pięknej okolicy. Dla mnie to jednak za daleka wyprawa. A i autko nie wiem czy choćby na wtorek -29.12 będzie zrobione.
Tak czy inaczej życzę udanej zabawy, wolnej drogi powrotnej i Szczęśliwego Nowego Roku.

- topcio
a było zamówić u D1artjas pisze:ok, ok...to tak z zazdrości bo ja nie posiadam ani jednej

- mr.kura
- Klubowicz
- Imię: Paweł
- Kontakt:
no i wszystko jasne 15.00 na stacji orlen przed limanową.
Artjas ja też Cię popieram! Elegancka koszulka i spodnie to jest to!
W końcu to powitanie nowego roku a nie dzień powszedni!!!
Garnitur nie koniecznie, ale raczej nie polo i T-shirty...
Każdy założy to co będzie w/g niego najstosowniejsze.
Co o miejsca spotkania to nie wiem, co do godziny również...
Jeśli uda się dotrzeć o czasie i w miejscu w którym się umówicie to i my będziemy, jeśli nie to postaramy się dotrzeć i nie zabłądzić
Sam jeszcze nie wiem o której wyruszymy z Warszawy i jakie będą warunki na drogach. Na pewno nie będziemy pędzić na łeb - na szyję (jadę z dziećmi), aby stawić się punktualnie o np. 15:00... za daleka trasa na tak precyzyjne umawianie się jak dla mnie, zakładam około 6 godzin jazdy i wyruszenie około 8 - 9 rano, a jak się uda ... kto wie

W końcu to powitanie nowego roku a nie dzień powszedni!!!
Garnitur nie koniecznie, ale raczej nie polo i T-shirty...

Co o miejsca spotkania to nie wiem, co do godziny również...
Jeśli uda się dotrzeć o czasie i w miejscu w którym się umówicie to i my będziemy, jeśli nie to postaramy się dotrzeć i nie zabłądzić

Sam jeszcze nie wiem o której wyruszymy z Warszawy i jakie będą warunki na drogach. Na pewno nie będziemy pędzić na łeb - na szyję (jadę z dziećmi), aby stawić się punktualnie o np. 15:00... za daleka trasa na tak precyzyjne umawianie się jak dla mnie, zakładam około 6 godzin jazdy i wyruszenie około 8 - 9 rano, a jak się uda ... kto wie

Aha, może znacie jakieś fajne miejsce, gdzie nie zbankrutujemy, a można będzie śmiało i smacznie zjeść jakiś obiedzik w okolicach: Myślenice-Lubień-Mszana lub gdzieś bliżej jak Kamienica lub Limanowa 

- Marzena
- Klubowiczka wspierająca
- Imię: Marzena
No to mnie sprowokowałeśkogut pisze:Kobiety - a niech się do nas dostosują - a co!![]()

Jako współorganizator zarządzam stroje galowe, lub półgalowe.
Stroje galowe to:
- Pan galowo
- Pani galowo
Stroje półgalowe to:
- Pan luźno (czyli bez krawata) a Pani galowo
- Pan w koszulce LKP, ale z krawatem

- prezesjm
- Klubowicz
- Imię: Janusz
E no , bez jaj, bo będę musiał po jakąś kieckę dla małżonki jechać . A czasy ciężkie
A na poważnie jak zarządzone to garniaczek wędruje do auta, lakierki wypastuje a co, za dziada nie będę.

A na poważnie jak zarządzone to garniaczek wędruje do auta, lakierki wypastuje a co, za dziada nie będę.
- topcio

- mr.kura
- Klubowicz
- Imię: Paweł
- Kontakt:
To ja na półgalowo
- w końcu jedziemy w góry odpocząć
kogut - ten ORLEN jest na ul. Krakowskiej ??

kogut - ten ORLEN jest na ul. Krakowskiej ??