A wracając do tematu:

Nie macie pojęcia co się w mieście dzieje... Wrze. Wściekłość.
Znajomy mojego ojca mial ciekawa przygode. Jechal na trasie Kolobrzeg - Koszalin no i oczywiscie trzymal sie przepisow jak to na 10% Polskiego spoleczenstwa przystalo. jadac w miejscu zabudowanym jakies 40-45km\h (ograniczenie do 50 dla niewiedzacych). No i bach fotoradar mu zdjecie strzelil. Facet zdziwiony zawraca, zwalania przed fotoradarem uwaznie patrzac na licznik czy aby na pewno nie przekracza 50km\h i jeb, znowu fotka. Koles totalnie zdezorientowany mysli o co chodzi... moze licznik zepsuty albo znak ograniczenia do 50 ktos zle postawil, no ale raczej fotoradar zepsuty. Zawraca jeszcze raz, tym razem jedzie jakies 10-20km\h i pstryk, znowu. No to dzwoni do tych od fotoradaru i mowi ze w (dokladnie okreslil polozenie) jest fotoradar zepsuty bo ciagle robi zdjecia, nawet jak sie jedzie bardzo wolno i zeby to naprawili. Policjant go wysmial i mowi ze ustawili tak zeby kazdemu robil zdjecie bo sprawdzaja czy ludzie maja pasy pozapinane. No i 6 mandatow za niezapiete pasy bo jeszcze z zona jechal
Albo takie foty większej ilości osób radar zrobiłthermano pisze:Słyszałem to od kuzynki , że znajomy jej znajomego więc ... to nie autentyk
Ja tak miałem jak jechaliśmy ściśnięci jak sardynki w hyundaiu H100. Wszyscy ślimaczyli 30/h, bo wszystkim robiło fotkithermano pisze:Słyszałem to od kuzynki , że znajomy jej znajomego więc ... to nie autentyk
Mnie to nie dziwi - w Bytomiu obok BP postawili nowy fotoradar jakiś czas temu - taki fajny, co wyłapuje też tych co przelatują na późnym żółtym tudzież rozmawiają przez telefon. Błyskał jak chciał i kiedy chciał. Potem okazało się, że to testy...Nat pisze:Albo takie foty większej ilości osób radar zrobiłthermano pisze:Słyszałem to od kuzynki , że znajomy jej znajomego więc ... to nie autentyk
Toast kompotem z wiśniNat pisze:Coś z życia:
Wychowawczyni w przedszkolu do rodziców dzieci z grupy maluchów:
? Ja tam nie wnikam, czym państwo się zajmują w weekendy, ale w poniedziałek przy śniadaniu wszystkie dzieciaczki stukają się kubeczkami z herbatą...
Nareszcie Forum LKP odetchnie
Podążałem za trendsweterem z Leszna i jego zestawem roboczych smokingów ('cause he loves smokin'maciej_ignys pisze:Ciekaw jestem co Tobą kierowało żeby założyć ten wieśniacki sweter....
Tfu.... Czego u licha szukałeś trafiając na ten filmik, planujesz teraz budować pod ziemią czy masz myśli samobójcze ?