Opony - jakie marki polecacie?
- Tomzik
- Klubowicz
- Imię: Tomczysław ;)
Jak chcesz żyć i chcesz by inni żyli- daruj sobie..
Są: Lancia Delta 2,0 Multijet; Lancia Phedra 2,2 Multijet; Yamaha XJ 900S Diversion; SHL M11W
Były: Lancia Delta HPE 1,8 16V GT; Lancia Kappa 2,0 20V Turbo; Fiat Croma 2,0 T i.e., SFM Junak M10, Romet Ogar 205
Były: Lancia Delta HPE 1,8 16V GT; Lancia Kappa 2,0 20V Turbo; Fiat Croma 2,0 T i.e., SFM Junak M10, Romet Ogar 205
Ja bym nie brał. Jeśli miałbym kupić to już wybrałbym co najmniej Dębicę, ale nic takiego. Już wolałbym kupić dobre używki.
Lancia Kappa 2.4 JTD - była 
Lancia Lybra 1.8 SW - była

Lancia Lybra 1.8 SW - była
- Piszczyk
- Klubowicz
- Imię: Rafał
o oponach z chińskiej trawy ryżowej pisałem wcześniej (i o przykrych skutkach ich stosowania - konkretnie WANLI)
na tych oponach niech cię dobry bóg ma w opiece... bo budda to za mało...
na tych oponach niech cię dobry bóg ma w opiece... bo budda to za mało...
...niewykonalność jakiegoś zadania jest tymczasowa i spowodowana jedynie złym doborem narzędzi...
jest :
DELTA I 1.6 GTi.e.`1992 w wiecznym remoncie
AR166 2,5 V6 `2000 holownik
HiLux 3.0d `2007 służbowy
Thesis 3,0V6 `2002 żony
Thema 2,8 PRV powrót do przeszłości
jest :
DELTA I 1.6 GTi.e.`1992 w wiecznym remoncie
AR166 2,5 V6 `2000 holownik
HiLux 3.0d `2007 służbowy
Thesis 3,0V6 `2002 żony
Thema 2,8 PRV powrót do przeszłości
"usterka" pisze:A co sądzicie o takim
wynalazku?Taniocha ale czy mogą być dobre???
LING LONG w tłumaczeniu na nasze : Długi Ślizg

pozdrawiam Marek vel Trigo .. chwilowo bez Lybry ale za to Sprinter - kontener na 8 palet a jakby ktoś chciał teściową wyekspediować -służę pomocą
masz czas ? zajrzyj:https://www.facebook.com/Quadratura-339116226208598
masz czas ? zajrzyj:https://www.facebook.com/Quadratura-339116226208598
- stabraf
- Administrator
- Imię: Andrzej
Dzięki za rady i już zdecydowałem że kupię jakieś pirelki ale jeszcze nie wiem które lepsze. 

Kappa 2.0 turbo 20v, sedan '99, 220 pajaców;)
Zeta 2.1 TD Epic FREE
Mapa Użytkowników LKP-kliknij
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić na mapie swoje dane (swoją Lancię, polecany warsztat, miejsce zlotu lub spotu)
Zeta 2.1 TD Epic FREE

Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić na mapie swoje dane (swoją Lancię, polecany warsztat, miejsce zlotu lub spotu)
Przyszedł czas i na mnie.
Jakie oponki w cenie 160-170/szt polecacie ?
Maksymalnie 190-200zł ale tylko pod warunkiem, że naprawdę są o wiele lepsze od tych tańszych, a nie tylko że firma lepsza.
Rozmiar 195/65R15 albo 205/60R15.
Maksymalnie 190-200zł ale tylko pod warunkiem, że naprawdę są o wiele lepsze od tych tańszych, a nie tylko że firma lepsza.
Kupujesz zimowe czy letnie"kaeres" pisze:Przyszedł czas i na mnie.

Ja się przymierzam na zime do Nokianów, nietety mam doświadczenia tylko z Frigo 2 więc na temat innych opon się nie wypowiem.
Zachorowałem na Lybrę i tylko jej kupno może mnie uleczyć!
P.S. Już ją mam 2,4 SW jtd czarna perła
Dębica Navigator 195? We Fordzie sprawdzały się."kaeres" pisze:Przyszedł czas i na mnie.
Na wiosnę do Kappy szykuję coś z wyższej półki, ale zdecydowanie całoroczne - już zapomniałem jak śnieg wygląda, więc błotno-śniegowe uważam za zbędny wydatek.
Troszkę racji masz z tym naszym śniegiem ale nie lubię niespodzianek i nawet jak mam tego śniegu 3 dni w roku na drodze to wolę mieć gumowe opony niż plastikowe.
Barum Polaris 2 mi poleca kolega Taz z forum. Co Wy na to ?
Barum Polaris 2 mi poleca kolega Taz z forum. Co Wy na to ?
Ostatnio zmieniony 29 paź 2008, 10:38 przez kaeres, łącznie zmieniany 1 raz.
Dlatego całoroczne, a nie letnie. Też byłem sceptyczny dopóki nie spróbowałem."kaeres" pisze:Troszkę racji masz z tym naszym śniegiem ale nie lubię niespodzianek
Kaeres a dużo w ciągu roku robisz kilometrów? Bo jak dużo jeździsz to warto trochę zainwestować w opony i swoje bezpieczeństwo. Ja szukam opon z asymetrycznym bieżnikiem, bo jak co roku pewnie więcej wody i błota będzie niż śniegu, a jak nie jeździsz dużo po górach to poszukaj czegoś z bieżnikiem który cię utrzyma na drodze mokrej niż na oponach które łatwiej Ci pomogą wyrwać się ze śniegu. Na różnych stronach z oponami można naprawdę super oponki wyrwać za200 PLNów, wiem że to trochę dużo jak się wyminia opony 4, ale będziesz miał kilka lat spokój.
- stabraf
- Administrator
Ja już zakupiłem takie pirelki i zobaczymy co z tego będzie 

Zeta 2.1 TD Epic FREE
Zeta 2.1 TD Epic FREE

Świetna cena jak na takie opony"usterka" pisze:Ja już zakupiłem takie pirelki i zobaczymy co z tego będzie
- stabraf
- Administrator
Też tak myśle"Fugaz" pisze:Świetna cena jak na takie opony"usterka" pisze:Ja już zakupiłem takie pirelki i zobaczymy co z tego będzie

No i MADE IN ITALY!

Zeta 2.1 TD Epic FREE
Zeta 2.1 TD Epic FREE

Ja zakupiłem do Lybry YOKOHAMA W-Drive
Na razie ciężko stwierdzić jak bedzie na śniegu. Póki co to zauwazyłem że są cichutkie. Bieżnik astymetryczn, firma renomowana cena ok 200 na necie.
Na razie ciężko stwierdzić jak bedzie na śniegu. Póki co to zauwazyłem że są cichutkie. Bieżnik astymetryczn, firma renomowana cena ok 200 na necie.
Pozdrawia Was Tomecki oraz
Lybra SW 1.8 w czarnej perle
Lybra SW 1.8 w czarnej perle