A co do koleżanki to nie kojarzę nazwiska, ale może kojarzyłbym jakieś inne cechy koleżanki...

No ja postawiłem moją 2 samochody dalej i wracając z US dopiero zauważyłem ze takie cudo koło mnie stoi (nie mogłem sie przyjrzeć bliżej niestety"norbiwolow" pisze:TAK JESTto byłem ja - w sobotę tak ładnie umyłem autko a dziś jak jechałem do wrocka to na burzę natrafiłem i cała uwalona była
szkoda że nie deltą i szkoda że nie w zeszły piątek bo byłem w pobierowie i zrobilibyśmy mały delta spocik"mango" pisze:Koledzy miejcie się na baczności jadę z piątku na sobotę do Pobierowa na urlop przez Wrocław fotki będę robił proszę się ładnie uśmiechaćtylko szkoda że nie jadę Delta
będę śmigał Golf III srebny KRA... Chować się nadchodzę
To od "czsu do czsu" się skończyła - czarna Lybra przehasała całą Europę i teraz stoi 10 kroków ode mnie na terenie jednego z londyńskich kampusów."Nat" pisze:to od czasu do czasu może spotkasz Kapiszona Wujka2000, albo moja Lyberkę przelotem w Schneidemuhl"BJK" pisze:PS. Od dzisiaj też po Pile grasuje czarna LybraA jutro jedzie na POMy bulwarem mieleńskim