Limak pisze:Limak wraz ze swoją wybranką z chęcia zasili szeregi siatkarzy i siatkarek

Moderator: wujekp
Limak pisze:Limak wraz ze swoją wybranką z chęcia zasili szeregi siatkarzy i siatkarek
Marzena pisze:Serdecznie zapraszamSIWY155 pisze:Witam.
Czy mógłbym się jeszcze dopisać.Intersuje mnie przyjazd w sobotę rano i odjazd wieczorem bez noclegu
Jeżeli uda Ci się dzisiaj, bądź jutro, to przelej kaskę (2 X 80pln) na konto (info w pierwszym poscie). Jeżeli nie, to na miejscuSIWY155 pisze:Zatem będziemy z małżonką być może na dwa auta czyli Thesis i Ypsilon lub ew.zabierzemy się jednym.Jakąś kasę przelewać na konto?Czy na miejscu ew?Marzena pisze:Serdecznie zapraszamSIWY155 pisze:Witam.
Czy mógłbym się jeszcze dopisać.Intersuje mnie przyjazd w sobotę rano i odjazd wieczorem bez noclegu
Bardzo Cie prosimy o Thesis - muszę dotknąćSIWY155 pisze:Zatem będziemy z małżonką być może na dwa auta czyli Thesis i Ypsilon lub ew.zabierzemy się jednym.Jakąś kasę przelewać na konto?Czy na miejscu ew?Marzena pisze:Serdecznie zapraszamSIWY155 pisze:Witam.
Pomacać Ci się chce? Ja tak pisałam przed sylwestremArtur G. pisze:Bardzo Cie prosimy o Thesis - muszę dotknąćSIWY155 pisze:Zatem będziemy z małżonką być może na dwa auta czyli Thesis i Ypsilon lub ew.zabierzemy się jednym.Jakąś kasę przelewać na konto?Czy na miejscu ew?Marzena pisze:Serdecznie zapraszamSIWY155 pisze:Witam.
Wyobrażasz sobie - Thesis na parkingu w Lubartowie? przyciągnie wzrok jak nata gralka, a w przyszłości u mnie przed domem? szkoda tylko Prismy Romlena. Będzie fajnieMarzena pisze:Pomacać Ci się chce? Ja tak pisałam przed sylwestrem
siwy155, postarajcie sie zawitać do Firleja w sobotę ok. 9.00 najpóźniej na kilka minut przed 10.00 czyli przed wyjazdem na pokaz. Tylko ok. 12 km od miejsca zlotu. Potraktujemy to jako wyjazd na lody.SIWY155 pisze:Zatem będziemy z małżonką być może na dwa auta czyli Thesis i Ypsilon lub ew.zabierzemy się ]
Już mnie nie dołuj. Tak się niestety popieArtur G. pisze:Wyobrażasz sobie - Thesis na parkingu w Lubartowie? przyciągnie wzrok jak nata gralka, a w przyszłości u mnie przed domem? szkoda tylko Prismy Romlena. Będzie fajnieMarzena pisze:Pomacać Ci się chce? Ja tak pisałam przed sylwestrem
Marzena pisze:Jeżeli uda Ci się dzisiaj, bądź jutro, to przelej kaskę (2 X 80pln) na konto (info w pierwszym poscie). Jeżeli nie, to na miejscuSIWY155 pisze:Zatem będziemy z małżonką być może na dwa auta czyli Thesis i Ypsilon lub ew.zabierzemy się jednym.Jakąś kasę przelewać na konto?Czy na miejscu ew?Marzena pisze:Serdecznie zapraszamSIWY155 pisze:Witam.
Czy mógłbym się jeszcze dopisać.Intersuje mnie przyjazd w sobotę rano i odjazd wieczorem bez noclegu.
Cieszę się, że przyjeżdżacie
Artur G. pisze:siwy155, postarajcie sie zawitać do Firleja w sobotę ok. 9.00 najpóźniej na kilka minut przed 10.00 czyli przed wyjazdem na pokaz. Tylko ok. 12 km od miejsca zlotu. Potraktujemy to jako wyjazd na lody.SIWY155 pisze:Zatem będziemy z małżonką być może na dwa auta czyli Thesis i Ypsilon lub ew.zabierzemy się ]