Dobry Humor

Róbta co chceta ;)
Awatar użytkownika
Nat
Klubowicz
Klubowicz
Kontakt:

Re: Dobry Humor

Post autor: Nat » 02 lut 2014, 21:48

MiroMiglia pisze:No tak ,przebieg przebiegiem ale nadwozie i tak do odbudowy ze względu na idealne warunki do korozji.
Woda , sól i wiatr - zrobią swoje ! :lol:
No to zupełnie tak, jak aktualnie na terenie Polski.
A jednak ludzie auta kupują.
Pozdrawiam
Nat
Obrazek + Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske? ;)

Awatar użytkownika
stabraf
Administrator
Administrator
Imię: Andrzej

Post autor: stabraf » 07 lut 2014, 22:56

Awatar użytkownika
marmal
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: marmal » 08 lut 2014, 0:30

stabraf pisze:
No i kto pedzioł ,że wiekszy może więcej :lol:
Pozdrawiam - Marian

Awatar użytkownika
JackRM
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Imię: Jacek

Dobry Humor

Post autor: JackRM » 09 lut 2014, 22:38

Żona w ostatnim miesiącu ciąży. Mąż sypia na kanapie. Widząc, jak mąż się męczy, żona mu mówi:
- Słuchaj, znakomicie rozumiem, co się z tobą dzieje jako mężczyzną. Idź ten jeden, jedyny raz do sąsiadki. Rozmawiałam już z nią, bo bardzo cię kocham i nie chcę, żebyś się męczył. Weźmie 60 złotych no, ale sam rozumiesz.
Facet, nie wierzy swoim uszom, ale bierze kasę i pędzi do sąsiadki. Jednak po chwili wraca:
- Do 60 nie zejdzie, chce 100.
- Co za suka! Jak ona w zeszłym roku była w ciąży, to ja obsłużyłam jej męża za 45..

Tapatalk'ed from my Champagne&Black iPhone5
Była:Lancia Lybra 1.9jtd 2000 grigio Elisa 105KM/255Nm tuned by Ramzes_II @130KM/315Nm
Była:Lancia Delta III 1.6MJT Platinum 2012 Poltrona Frau Gran Luce bicolore nero/grigio underground
Jest: Fiat Freemont 2.0MJT 2015 170KM automat Black Code AWD

Awatar użytkownika
Nat
Klubowicz
Klubowicz
Kontakt:

Post autor: Nat » 11 lut 2014, 14:45

:link:
Pozdrawiam
Nat
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske? ;)

Awatar użytkownika
stabraf
Administrator
Administrator

Post autor: stabraf » 11 lut 2014, 15:37

Obrazek

Awatar użytkownika
Qlimax
Dopiero zaczyna na naszym forum
Dopiero zaczyna na naszym forum
Imię: Antek

Post autor: Qlimax » 11 lut 2014, 20:02

Test hamowania Uaz-a : ;)
Lybra 2.0 lpg 2000r
Nissan 100NX 1992r
>FZG<

Awatar użytkownika
grodek
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Mariusz

Post autor: grodek » 12 lut 2014, 18:58

:lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Krzychu32
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Imię: Krzysiek

Post autor: Krzychu32 » 16 lut 2014, 10:40

Lancia Kappa 2.0 VIS

Awatar użytkownika
broker
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: broker » 16 lut 2014, 13:23

Komentarz pod jednym z artykułów na WP :lol:
Sam miałem kiedyś Skodę ;)

~SZKODA

Chciołem podzielić się dziś z Wami moimi wrażeniami z zakupu jedynego słusznego samochodu dla działkowca, wzorowego ojca, męża i prawdziwego Polaka z krwi i kości, zwolennika PIS-u oraz Ojca Rydzyka SKODA, ten zielony znaczek śnił mi się po nocach od kiedy ukończyłem z wyróżnieniem zawodówkę a potem, wieczorowo Technikum Rolnicze w Parzymiechach Dolnych. Zacząłem zatem odkładać, 7 lat bez wakacji, urlop co najwyżej tylko pod gruszą, nawet jak wyrywałem zęby to tylko przez NFZ i bez znieczulenia coby było taniej, i wreszcie ten moment kiedy uskładałem na pierwszą 30% ratę, dawaj więc z buta do salonu. Od razu Was uprzedzę co znaczy zrobić od początku dobre wrażenie, coby sprzedawca nabrał respektu i zorientował się ze nie ma do czynienia z byle kim, a więc ubiór - obowiązkowo kamizelka, w spokojnej tonacji, idealny kolor khaki, brązowy, względnie zgniły zielony, im więcej kieszonek tym lepiej, dobrze robią też sandały, mogą być ewentualnie laczki i koniecznie skarpety, grube do połowy łydek. Wchodząc tak wyposażeni do salonu Skody macie gwarancję że każdego dealera macie owiniętego wokół palca. No więc wchodzę, drzwi się otwierajom a sprzedawca jak tylko mnie zobaczył, od razu do mnie uderza i mówi że może mi zaproponować samochód z 5% rabatem, ma się ten talent w negocjacjach co? Prowadzi mnie na parking, a tam w krzakach stoi wymarzona Skoda, kolor turkusowy, podobno najmodniejszy w tym sezonie więc okazja jakich mało. Wyposażenie full opcja, lampy halogenowe, 13 calowe koła stalowe, malowane proszkowo, opony radialne, wbudowane na stałe radio, więc już nie będę musiał wyciągać go z kieszeni, przednie szyby elektrycznie sterowane wiec koniec kręcenia korbką! Do tego obrotomierz i trzecie światło stopu - radość moja nie miała granic,skarpetki mi się prawie całkiem zsunęły ale ja dalej strugam minę pokerzysty, pytam czy majom jakieś gratisy bo mam na oku również Dacię z podobnym wyposażeniem i zbliżonej cenie, kolejna sprytna sztuczka nie? No to on mi odpowiada że dostanę jeszcze wycieraczkę tylnej szyby bez żadnej dopłaty i niespodziankę od firmy ale to dopiero potem. Dobra mówię, wydoiłem już ich na maksa, więc biere, idę do kasy płacić zaliczkę, potem podpisuję umowę, pytam tylko sprzedawcy czemu ten samochód ma datę produkcji sprzed 8 miesięcy i wiecie co? Okazuje się że to seria limitowana, już niedostępna na rynku a zamówiona specjalnie dla kogoś kto wpłacił zaliczkę i nigdy się potem nie zjawił a Oni, dobrzy ludzie tyle czasu czekali ,tak się dba w skodzie o klienta, szok! Zanim zdążyłem ochłonąć ze szczęścia, podjeżdża już moje upragnione autko, patrzę a tam na siedzeniu The Best Hits of Vondraczova a w bagażniku zupełnie gratis gumo filce. Jezu mówię, toż ja w czepku urodzony, na ryby jak znalazł! Podpisuję więc umowę zanim tamci zdążą się rozmyślić, płacę ubezpieczenia i odjeżdżam. 3 cylindry krzesają porywające 60KM, teraz już mirabelki się nie skisną w drodze z działki do domu, samochód rwie do przodu aż miło, można wyprzedzać pieszych i rowery a na piachu to przednie kółka nawet kręcą się w miejscu, ale ja nie szaleję bo jeżdżę przepisowo, lewy pas, 50km/h i można śmigać do Biedronki po zakupy! Czuję się jak król szos, o dziwo nikt mnie nawet nie wyprzedza, nie wiem czy to 1.2 na klapie bagażnika budzi respekt czy auto z tyłu jest tak piękne ze ludzie lubią sobie na nie patrzeć. Życie jest piękne, jeszcze tylko 2 raty po 20 tys i auto będzie moje. To był udany dzień, niech moc gumiaków będzie z Wam
Lancia Delta III, 1.4 multiair 140 KM, Colore Nero Magma
Fiat Punto Evo, 1.4 77 KM

Awatar użytkownika
Krzychu32
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Imię: Krzysiek

Post autor: Krzychu32 » 17 lut 2014, 15:01

Lancia Kappa 2.0 VIS

tom86tbg
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Imię: Tomek

Post autor: tom86tbg » 17 lut 2014, 21:10

Z internetów:
Do salonu sprzedającego samochody pewnej zachodniej marki przyszła klientka z poważnym problemem. Kupiła auto z automatyczną skrzynią biegów które nie jeździ w nocy. W dzień wszystko jest w porządku, ale w nocy samochód nie jeździ. W salonie poruszenie bo o takim przypadku jeszcze nigdy nie słyszeli, jakim cudem samochód wybiera sobie kiedy jeździ a kiedy nie? Klientka jednak upiera się przy swoim, jak tylko przełącza skrzynię z trybu dziennego na nocny samochód przestaje jeździć.

Zaraz, zaraz, jaki tryb dzienny i nocny?

Okazało się, że klientka literki D i N przy drążku zmiany biegów potraktowała jako skrót od Day i Night. W nocy wrzucała na bieg neutralny (czyli po ludzku wrzucała na luz) i samochód nie jeździł.

i coś takiego:
http://www.wykop.pl/ramka/1870474/kobie ... cim-biegu/
Lancia Dedra 1.9TD

Awatar użytkownika
Nat
Klubowicz
Klubowicz
Kontakt:

Post autor: Nat » 18 lut 2014, 8:26

Mi udało się parę osób wkręcić, że bieg D to dynamiczny, a S to spokojny ;)
Pozdrawiam
Nat

Awatar użytkownika
stabraf
Administrator
Administrator

Post autor: stabraf » 18 lut 2014, 10:13

Jest i o Nowym Sączu ;) :lol:

Awatar użytkownika
Nat
Klubowicz
Klubowicz
Kontakt:

Post autor: Nat » 18 lut 2014, 10:24

W sumie to trochę biedny ten Tusk. Gdyby olimpijczycy nie zdobyli medali to propaganda PiS ujeżdżałaby temat, że to wina Tuska. Jak zdobyli, to też ujeżdża, kojarząc sukcesy olimpijczyków z komuną (WTF?), a komunę z Tuskiem(WTF^2?).

Obrazek

Obrazek
Pozdrawiam
Nat

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Hyde Park :::”