O tak trenuj i to bardzo intensywniebufi pisze:O kurka , mamy przesraneSebastian pisze:Się robi:
1. Lukasz Krk
2. McEndrju
3. miro-miglia
4. cocoon
5. Artur G.![]()
Żaneta trenuj
![]()

Moderator: wujekp
O tak trenuj i to bardzo intensywniebufi pisze:O kurka , mamy przesraneSebastian pisze:Się robi:
1. Lukasz Krk
2. McEndrju
3. miro-miglia
4. cocoon
5. Artur G.![]()
Żaneta trenuj
![]()
Kamień z serca mi zdjąłeśmcendrju pisze:Mam przeciek z Eurosportu, że puszczą na antenę mecz (naprawdę)marmal pisze:Mam pytanie - czy mecz będzie transmitowany ? Jeśli tak, to czy będę miał wpływ na jego wynik poprzez głosowanie ? No i podajcie na jakich falach będzie nadawany![]()
Powiedzieć, że się cieszę, to chyba strzał we własna stopęBianco pisze:Sebastian, mam wielką, przeogromna nadzieję, że dojadę na zlot - tylko sobota. Możesz mnie wpisać na listę jako szóstego. Postaram się nie nawalić i dołożyć swoją cegiełkę do zwycięstwa!
czyżby reszta nie miała odwagi stanąć przeciwko zarządowi?Sebastian pisze:Bianco - mówisz i masz
A więc mamy:
1. Lukasz Krk
2. McEndrju
3. miro-miglia
4. cocoon
5. Artur G.
6. Bianco
Kto następny?
Instynkt samozachowawczy podpowiada by się nie narażaćLukasz KrK pisze:czyżby reszta nie miała odwagi stanąć przeciwko zarządowi?Sebastian pisze:Bianco - mówisz i masz
A więc mamy:
1. Lukasz Krk
2. McEndrju
3. miro-miglia
4. cocoon
5. Artur G.
6. Bianco
Kto następny?
Brakuje Wam jeszcze 5-ciu zawodnikówSebastian pisze:A więc mamy:
1. Lukasz Krk
2. McEndrju
3. miro-miglia
4. cocoon
5. Artur G.
6. Bianco
7. Matti1984DT
No tak, ale "nie narażać" oznacza nie wygrać, a nie oddać walkoweremmarmal pisze:Instynkt samozachowawczy podpowiada by się nie narażaćLukasz KrK pisze: czyżby reszta nie miała odwagi stanąć przeciwko zarządowi?