Nie wiem dokładnie co masz na myśli, ale ja na swoim jedynie małą naklejkę klubową mammichal1045 pisze:Czy to Espero miało może wieluńskie numery?

Ale w Stąporkowie nigdy nie byłem

Nie wiem dokładnie co masz na myśli, ale ja na swoim jedynie małą naklejkę klubową mammichal1045 pisze:Czy to Espero miało może wieluńskie numery?
FXX pisze:Nie wiem dokładnie co masz na myśli, ale ja na swoim jedynie małą naklejkę klubową mammichal1045 pisze:Czy to Espero miało może wieluńskie numery?![]()
Ale w Stąporkowie nigdy nie byłem
Numery Skarżyska Kamiennej.michal1045 pisze:Czy to Espero miało może wieluńskie numery?Henryk pisze:W sobotę 26.06. na parkingu k/Biedronki w Stąporkowie stał Espero ze znaczkiem LANCI na klapie bagażnika. Miłość to czy profanacja? Zdjęcie zrobione tel.kom. przesyłam Bartkowi celem upublicznienia (nr rejestracyjny niekoniecznie). Nowe technologie wyprzedziły mój intelekt.
we Włoszech też jest Warszawa?Mariusz91 pisze:btw. W Warszawie tak dużo Lancii jeździ?
Myślałem że jesteś z Warszawypew pisze:we Włoszech też jest Warszawa?Mariusz91 pisze:btw. W Warszawie tak dużo Lancii jeździ?