To myśmy się dzielili wspólnym ogniem ?:DUff!!! Napłodziłem prawie referat odnośnie zlotu i poszło ... ale nie doszłoW skrócie: dziękuję Wszystkim!!!!:D
Zlot Pszczyna - 15 maja
Moderator: wujekp
Re: Zlot Pszczyna - 15 maja
- prezesjm
- Klubowicz
- Imię: Janusz
bufi pisze:He he he , Lancia Klub Polska znowu nadajekrzysztof57 pisze:Podziękowania dla organizatorów, było super![]()
Trochę spaściłemale wstawiam zdjęcie grupowe, reszta po przeglądnięciu
http://4pc.ayz.pl/images/Pszczyna/ppp11.jpg
hi hi hi , bufi jak zwykle czujny

A tak na marginesie to moja krew ( Krzysiek , znaczy krew rodzinna )

Dzięki wszystkim za przybycie, dzięki Pawłowi i Żanecie za organizację i dopięcie wszystkiego na ostatni guzik. Jestem pod wrażeniem i gratuluję. Frekwencja przeszła wszelkie oczekiwania a szczególnie panów od naleśnikarek ( czy jak to się tam zwie).
Choć się wujek wpisał, to i ja osobiście podziękuję wszystkim za tak miły dzień
Adamie - po niedzieli zaczynam działać w sprawie Rabki. Jedyne co mnie martwi, to że najparwdopodobniej na piknik nie mamy szans - odkąd wrócilismy do domu znowu leje i to naprawdę solidnie, przeglądam prognozy i tak ja niektórzy mówili - kiszeczka - ma lać, lać, lać i do tego zimno. Pogoda nas zmusi do zmiany planów - czyli trzeba będzie wrócić do pomysłu z kręglami, który również ma swoich zwolenników. A z piknikiem już nie palnować daty, tylko jak już będzie przyzwoicie na niebie i ziemi (chodzi mi o ten suchy grunt), to zrobimy taki mniej więcej spontan i już. A po drodze Firlej!!!
Jeszcze raz wielkie dzięki uczestnikom i organizatorom

Adamie - po niedzieli zaczynam działać w sprawie Rabki. Jedyne co mnie martwi, to że najparwdopodobniej na piknik nie mamy szans - odkąd wrócilismy do domu znowu leje i to naprawdę solidnie, przeglądam prognozy i tak ja niektórzy mówili - kiszeczka - ma lać, lać, lać i do tego zimno. Pogoda nas zmusi do zmiany planów - czyli trzeba będzie wrócić do pomysłu z kręglami, który również ma swoich zwolenników. A z piknikiem już nie palnować daty, tylko jak już będzie przyzwoicie na niebie i ziemi (chodzi mi o ten suchy grunt), to zrobimy taki mniej więcej spontan i już. A po drodze Firlej!!!

Się nie wahaj, tylko wchodź!!!cocoon pisze:Trochę się "wahom" ale pomału dojrzewam żeby w to wejść
Jeszcze raz wielkie dzięki uczestnikom i organizatorom

Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds
witam wszystkich klubowiczow starych i młodych , zlocik udany cały dzien spedziłem w licznym i zgranym gronie ludzi pawęł i zaneta dobra robota niema co .
PS. moj kolega sie zamrtwia za sowja nowa na rzeczona dopiero za miesiac ja zabaczy
:):) pozdrawiamy cała familie LKP
PS. moj kolega sie zamrtwia za sowja nowa na rzeczona dopiero za miesiac ja zabaczy

- mrs.raketa
- Klubowicz
- Imię: Żaneta
dziękujemy bardzo za dobre słowo: ) Zależało nam, żeby wszystko wypadło jak sobie zaplanowaliśmy-tymbardziej, że w roli organizatorów wystąpilismy po raz pierwszy, lecz z pewnością nie ostatni
Jeśli macie jeszcze jakieś fotki, to w wolnej chwilce zamieście je proszę , bo z tego co pamiętam aparatów było dużo
Jutro z Pawłem pokombinujemy, by podzielić sie naszymi.
over.
P.S.
dzięki bargaw za baner i... antenę

Jeśli macie jeszcze jakieś fotki, to w wolnej chwilce zamieście je proszę , bo z tego co pamiętam aparatów było dużo

over.
P.S.

Lancia Lybra SW 1.9 JTD
...wake up...survive...go 2 bed...
...wake up...survive...go 2 bed...
ło rany Rakam co tak leekko nieczytelnie ? grill?:Drakam pisze:witam wszystkich klubowiczow starych i młodych , zlocik udany cały dzien spedziłem w licznym i zgranym gronie ludzi pawęł i zaneta dobra robota niema co .
PS. moj kolega sie zamrtwia za sowja nowa na rzeczona dopiero za miesiac ja zabaczy:):) pozdrawiamy cała familie LKP
Te dwa sreberka dziś w 16 minut dotarły z Pszczyny do Katowic do ronda a właściwie pod rondo 
Nawet nie zgadujcie kto to taki
z górki było

Nawet nie zgadujcie kto to taki

z górki było

Kuro-Rakietowa organizacja zasługuje na wielkie brawa. Kurcze, jak ja Wam zazdroszczę tak udanej soboty. No i moich ukochanych naleśników.
Spotkanie, jak widzę po komentarzach, udane pod każdym względem. Na fotach sporo znajomych twarzy, tych jeszcze nie poznanych osobiście też znaczna ilość. Do zobaczenia na jakiejś kolejnej imprezie, kolejnej tak fajnej chyba już nie odpuszczę!
Spotkanie, jak widzę po komentarzach, udane pod każdym względem. Na fotach sporo znajomych twarzy, tych jeszcze nie poznanych osobiście też znaczna ilość. Do zobaczenia na jakiejś kolejnej imprezie, kolejnej tak fajnej chyba już nie odpuszczę!
2x Kappa LS 2.0 20v '95 & '98 + Thema 2.0 ie 8v '89 + Punto Evo 1.4 MyLife '11
tel. 501-122-517
tel. 501-122-517
Naleśników (skoro lubisz) żałuj - bo wybór był ogromny i wszystko pyszne, ale przede wszystkim wybornego towarzystwa, co to Lanciami się zjechało 

Emancipate yourselves from mental slavery
- bargaw3181
- Klubowicz
- Imię: Bartłomiej
- Kontakt:
Proszę Bardzomrs.raketa pisze:dziękujemy bardzo za dobre słowo: ) Zależało nam, żeby wszystko wypadło jak sobie zaplanowaliśmy-tymbardziej, że w roli organizatorów wystąpilismy po raz pierwszy, lecz z pewnością nie ostatni![]()
Jeśli macie jeszcze jakieś fotki, to w wolnej chwilce zamieście je proszę , bo z tego co pamiętam aparatów było dużoJutro z Pawłem pokombinujemy, by podzielić sie naszymi.
over.
P.S.

pozdrawiam i do szybkiego spotkania

514449239 Bartek (Bartłomiej, nie Bartosz ! ) vel modo 

Jestem odpowiedzialny za to co powiedziałem, nie za to co zrozumiałeś !

- Złotówa
- Klubowicz
- Imię: Michał
Ech niech tylko swoją Lucynkę odbiorę to trzeba będzie sprawdzić ten rekordCodee pisze:Te dwa sreberka dziś w 16 minut dotarły z Pszczyny do Katowic do ronda a właściwie pod rondo
Nawet nie zgadujcie kto to taki![]()
z górki było

Jeszcze raz dzięki wielkie dla organizatorów i dla wszystkich, którzy się pojawili, a Ci, których nie było niech żałują

Na Firlej niestety nie będę mógł się pojawić, ale będę się starał jak najmniej takich spotkań opuszczać.
Do zobaczonka na zlotach i na drodze

Lancia k 3.0 V6 LPG
Potrzebujesz pomocy, transportu na terenie Dąbrowy Górniczej i okolic?
698-240-066

Potrzebujesz pomocy, transportu na terenie Dąbrowy Górniczej i okolic?
698-240-066
- LybraSW
- Klubowicz
- Imię: Michal
- Kontakt:
Myślę że dało by się jeszcze coś "urwać" z tego czasuZłotówa pisze:Ech niech tylko swoją Lucynkę odbiorę to trzeba będzie sprawdzić ten rekordCodee pisze:Te dwa sreberka dziś w 16 minut dotarły z Pszczyny do Katowic do ronda a właściwie pod rondo
Nawet nie zgadujcie kto to taki![]()
z górki było![]()
![]()
![]()
Jeszcze raz dzięki wielkie dla organizatorów i dla wszystkich, którzy się pojawili, a Ci, których nie było niech żałują![]()
![]()
Na Firlej niestety nie będę mógł się pojawić, ale będę się starał jak najmniej takich spotkań opuszczać.
Do zobaczonka na zlotach i na drodze

Była - Lancia Lybra SW 2.4 JTD Bicolore - lll miejsce w konkursie piękności na zlocie LKP w Sielpii
Ford Focus II FL 1.6 TDCI 2010r
Cannondale F800 Lefty
Cięższa połówka MonikiSW
Ford Focus II FL 1.6 TDCI 2010r
Cannondale F800 Lefty
Cięższa połówka MonikiSW
- bargaw3181
- Klubowicz
- Imię: Bartłomiej
- Kontakt:
Znając Michała "Złotówa" i możliwości jego V6 to urwie na pewno
W końcu w rajdach śmigał 

514449239 Bartek (Bartłomiej, nie Bartosz ! ) vel modo 

-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
rakam pisze:witam wszystkich klubowiczow starych i młodych , zlocik udany cały dzien spedziłem w licznym i zgranym gronie ludzi pawęł i zaneta dobra robota niema co .
PS. moj kolega sie zamrtwia za sowja nowa na rzeczona dopiero za miesiac ja zabaczy:):) pozdrawiamy cała familie LKP
czy koledze chodzi o taką małą gadatliwą 5-latkę?

To, że nie spotkałem się ze swojakami też ledwie jestem w stanie przeboleć.ciociaE pisze:Naleśników (skoro lubisz) żałuj - bo wybór był ogromny i wszystko pyszne, ale przede wszystkim wybornego towarzystwa, co to Lanciami się zjechało
2x Kappa LS 2.0 20v '95 & '98 + Thema 2.0 ie 8v '89 + Punto Evo 1.4 MyLife '11
tel. 501-122-517
tel. 501-122-517