- parking - na przyszłość może lepiej wybrać ten w Rybniku pod Makro (widziałem fanów innych marek, którzy tam właśnie rozpoczynali swoje spotkania/zloty), ten pod Galerią był strasznie zatłoczony, bo ludziska zostawiają na nim swoje samochody idąc na basen (mimo to nigdy wcześniej nie widziałem na nim tylu aut).
- organizatorom przydałby się może jakiś identyfikator (Organizator, nick, imię), aby można było wyłapać ich spośród tłumu, bo na parkingu wiele osób nie wiedziało kto jest kim i było małe zamieszanie. Brakowało mi tego, aby Mariusz donośnym głosem zakrzyknął

- jeśli chodzi o samo miejsce spotkania, to parkowanie fajnie zorganizowane, zabezpieczone, super. Ośrodek (jak zwał, tak zwał) dla mnie był w porządku, było miejsce do siedzenia, ognicho i łódeczka (mimo tego, że nie płynąłem). Gorzej z pewnością wyglądało to, jeśli chodzi o estetykę i czystość, co jest równie ważne, bo było z nami wiele kobiet i dzieci. Toaleta, a raczej toi toi, wołała o pomstę do nieba. Dla faceta, to nie problem, dla kobiety lub dziecka i owszem. Podobnie z drewnianymi stolikami i schronieniem, które osoby z ośrodka mogły przed naszym przyjazdem lepiej posprzątać. Powycierać stoliki i rozprawić się z pajęczynami, które zwisały z każdego możliwego kąta, jakby nikt tu nie zaglądał od lat

- kwestia rodzinnego wypadu z dzieckiem w to miejsce, to już inna bajka. Bardzo blisko wody, przez co trzeba było mieć pociechy cały czas na oku. Miejsca do zabawy prawie wcale, a plac zabaw wyglądał na plac tylko na zdjęciu. W rzeczywistości był masakrycznie brudny, czarny, jakby nikt od zeszłego sezonu nie zdążył się nim zająć. Po 2 zjazdach z małej zjeżdżalni mój syn wyglądał tak, jakby wrócił z kopalni

Reasumując: bardzo mili ludzie i miło spędzony czas (mimo żaru z nieba i prawie zerowego wiatru), organizacja na bardzo fajnym poziomie (parking, miejsce, ognicho + naczynia

Najważniejsze jednak, że udało się to wszystko zorganizować i zlot się odbył, a i było nas trochę

Jeszcze raz dziękujemy (wraz z żoną i naszym synkiem) organizatorom oraz wszystkim uczestnikom za bardzo miłe spotkanie. Do następnego razu