Lancia widziana na trasie
- black_perch
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Re: Lancia widziana na trasie
Dzisiaj ok. 16.30 na parkingu przy Łabiszyńskiej (koło "Poloneza") w Warszawie piękna srebrna Kappa z "trumną" na dachu, rejestracja BBI....
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Dziś we Wrocławiu ok. 17 granatowa Lybra Kombi DWR (podkładki klubowe) zaparkowana na chodniku przy skrzyżowaniu Kołłątaja z Kościuszki,
następnie ok 19.30 jechałem za granatową Kappą również DWR od dworca do estakady koło Poczty Głównej, przy zjeździe z estakady śmigneła obok czarna Thema jeszcze na czarnych blachach WHH czy coś takiego...
następnie ok 19.30 jechałem za granatową Kappą również DWR od dworca do estakady koło Poczty Głównej, przy zjeździe z estakady śmigneła obok czarna Thema jeszcze na czarnych blachach WHH czy coś takiego...
Smutne lecz prawdziwe ...
Dodam że nie była bita .

Moja firma obsługuje serwis fiata w Rzeszowie ( w tym kierunku właśnie ją wieźli )i widzę ją tam co najmniej raz w miesiącu lub częściej.
A do tego dwie lybry 2.4 , najprawdopodobniej pracowników i nowe delty , AR 159 , AR 156 4x4 , parę innych lybr i pare kapiszonów a na komisie stoi fiat X 1/9 ( http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12892446" onclick="window.open(this.href);return false; )
Miejscowość Nowa Dęba , stoi tam czarna lybra kombi z klubowymi podkładkami z pod której wyrasta już drzewo na parkingu.
Na ulicy Kilińskiego w Rzeszowie stoi tydzień w tydzień czerwona delta też z klubowymi podkładkami.
Dodam że nie była bita .

Moja firma obsługuje serwis fiata w Rzeszowie ( w tym kierunku właśnie ją wieźli )i widzę ją tam co najmniej raz w miesiącu lub częściej.
A do tego dwie lybry 2.4 , najprawdopodobniej pracowników i nowe delty , AR 159 , AR 156 4x4 , parę innych lybr i pare kapiszonów a na komisie stoi fiat X 1/9 ( http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12892446" onclick="window.open(this.href);return false; )
Miejscowość Nowa Dęba , stoi tam czarna lybra kombi z klubowymi podkładkami z pod której wyrasta już drzewo na parkingu.
Na ulicy Kilińskiego w Rzeszowie stoi tydzień w tydzień czerwona delta też z klubowymi podkładkami.
- baryl
- Klubowicz
- Imię: Marcin
pozdrowienia dla pana przemykajacego przez limanowa na KBR
c4 picasso
grande punto
croma
kappa
grande punto
croma
kappa
pod samymi moimi oknami widziana ,kalendarzykiem obdarzona
mam nadzieje że kierowca zauważył 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Srebrna Lybra Berlina na rejestracji SCZ dzisiaj w Stalowej Woli okolo 17:35.
Jak na koła samochodu
nawijamy życia wstęgę,
gaz do dechy i do przodu
ze zmiennikiem ręka w rękę!
nawijamy życia wstęgę,
gaz do dechy i do przodu
ze zmiennikiem ręka w rękę!
Wyrazy współczucia dla właściciela brązowej Kappy SW na rejestracji z Suchej ( z podkładkami klubowymi ), który dzisiaj bezskutecznie ( chyba ) próbował odpalic auto przed M1 w Krakowie .
Miałem wyrzuty sumienia odjeżdżając ( firmowym autem , nie Lancią ) , natomiast muszę się usprawiedliwić niecierpliwym pasażerem ( żona )
Miałem wyrzuty sumienia odjeżdżając ( firmowym autem , nie Lancią ) , natomiast muszę się usprawiedliwić niecierpliwym pasażerem ( żona )

tego thesisa często spotykam w TarnowieOKOwiec pisze:Smutne lecz prawdziwe ...
Dodam że nie była bita .
Były:
Dedra 1.6 IE, Dedra 1.8 16v VVT, Dedra 2.0 16v, Dedra 1.6 16v LPG
Delta 1.6 16v, Delta 2.0 16v,
Delta VVT i 2.0 16v Turbo na części
Lybra 2.0 20v Emblema
Megane mkI ph2 1.9dCi, Polonez Caro Plus GLI, Golf mk2 GT, Poldolot Cargo Plus GSi
Ulysse, Doblo Malibu, Peugeot 207, Fiat Doblo, Pro_Ceed, IS200
GTC, Meriva, Vectra
Berlingo
Są:
BMW + 3x Dedra + K V6 + Yaris Verso + Vibe + SC Sporting
Dedra 1.6 IE, Dedra 1.8 16v VVT, Dedra 2.0 16v, Dedra 1.6 16v LPG
Delta 1.6 16v, Delta 2.0 16v,
Delta VVT i 2.0 16v Turbo na części
Lybra 2.0 20v Emblema
Megane mkI ph2 1.9dCi, Polonez Caro Plus GLI, Golf mk2 GT, Poldolot Cargo Plus GSi
Ulysse, Doblo Malibu, Peugeot 207, Fiat Doblo, Pro_Ceed, IS200
GTC, Meriva, Vectra
Berlingo
Są:
BMW + 3x Dedra + K V6 + Yaris Verso + Vibe + SC Sporting
Dziś ok 16 między Trzcianką a Wałczem widziana była delta Wacha z Czarnkowa - teraz
podobno jakaś kobitka nią ujeżdża
podobno jakaś kobitka nią ujeżdża

Dwie miłości,jedna pasja - to Kotuś,Marysia i Lancia,rzecz jasna 
Fiat 126p przebieg 7tys 89r.
2x Alfa 164 3.0v6 24v/12v 93r./95r.
Alfa 166 3.0v6 24v 99r.
Alfa 159 SW 1.9JTDm 16v 07r.
Wszystkie części do Lybry SW/Berlina 1.6,1.9,2.0,2.4

Fiat 126p przebieg 7tys 89r.
2x Alfa 164 3.0v6 24v/12v 93r./95r.
Alfa 166 3.0v6 24v 99r.
Alfa 159 SW 1.9JTDm 16v 07r.
Wszystkie części do Lybry SW/Berlina 1.6,1.9,2.0,2.4
-
- Forumowicz/ka
13 sierpnia we wrocku lyberka z podkładkami klubowymi, z tyłu tabliczka Kinga. Pozdro. Oprócz tego mnóstwo ypsylonek. Na Hallera dość długo jechałem koło bliźniaczej lyberki, machałem do kierowcy, pan nie był zainteresowany. Na lukoilu przy Armii krajowej piękna czarna kappa taxi, pogawędziłem z taksówkarzem, chciał żebym kupił.
Lancia Lybra 2.4 JTD
Nieoczekiwane spotkanko w myjni... 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

dzisiaj czarna Lybra SW na 10 do szczecina rej: C.... około 12:00
- Skalniak71
- Forumowicz/ka
dziś o 14.00 w Sokóce srebrna Libra na rej. SZ 2....
Kappa 2.0 20VT Piękna bestia.
kosmit pisze:dziś o 14.00 w Sokóce srebrna Libra na rej. SZ 2....
PROSZĘ BEZ PROFANACJI - LYBRA
już jednemu wyjaśniłem - tak robić nie można