Lancia widziana na trasie
- baryl
- Klubowicz
- Imię: Marcin
Re: Lancia widziana na trasie
pozdrowienia dla mira przelatujacego przez limanową
c4 picasso
grande punto
croma
kappa
grande punto
croma
kappa
Dziś ok. 6:45 na parkingu przy dw. Centralnym szara Kappa sedan z rejestracją GD... i równo obtłuczonym prawym bokiem. Niejako na moich oczach, Pan kierowca prawie doprowadził do zdefasonowania sobie również lewego boku...
...na szczęście przypomniał sobie, że w samochodzie są lusterka, bo cierp w megance nie wyglądał na takiego, co ma zamontowaną pod podwoziem katapultę lub dematerializator i bum by było koncertowe
Serdecznie pozdrawiam.
...na szczęście przypomniał sobie, że w samochodzie są lusterka, bo cierp w megance nie wyglądał na takiego, co ma zamontowaną pod podwoziem katapultę lub dematerializator i bum by było koncertowe

Serdecznie pozdrawiam.
Ostatnio mam sporo więcej szczęścia 
- czwartek, ok. godz. 17, z ulicy Pomorskiej (Piaseczno) wyjeżdżała srebrna Dedra SW z uśmiechniętą panią za kółkiem
- piątek, tuż przed 20, na Modlińskiej w Warszawie jasna Lybra Berlina z niedziałającą tylną lampą
- codziennie przed ósmą w drodze do pracy (w Piasecznie) mijam czerwoną Deltę II na rejestracjach WPI.
Niestety, nikt z wymienionych nie odpowiadał na pozdrowienia.

- czwartek, ok. godz. 17, z ulicy Pomorskiej (Piaseczno) wyjeżdżała srebrna Dedra SW z uśmiechniętą panią za kółkiem
- piątek, tuż przed 20, na Modlińskiej w Warszawie jasna Lybra Berlina z niedziałającą tylną lampą

- codziennie przed ósmą w drodze do pracy (w Piasecznie) mijam czerwoną Deltę II na rejestracjach WPI.
Niestety, nikt z wymienionych nie odpowiadał na pozdrowienia.
Lancia Kappa Coupe 2.0t '98 - 1584
Hyosung GV650
Jeep Renegade 1.0 GSE Limited
Hyosung GV650
Jeep Renegade 1.0 GSE Limited
- Skalniak71
- Forumowicz/ka
w sobotę, w popołudniowych godzinach granatowa Kappa SW (DW) w Oleśnicy, kierownik zajechał w ulicę brzozową. Pozdrowienia.
Jak jechałem na spota, to na Dolince napotkałem bordową Lybrę sedan z rejestracją WG... na klubowych podkładkach...
...ale na spot Kierownik nie zawitał mimo, że blisko było i godzina odpowiednia
Nieładnie

Serdecznie pozdrawiam.
...ale na spot Kierownik nie zawitał mimo, że blisko było i godzina odpowiednia

Nieładnie

Serdecznie pozdrawiam.
Podziękowania dla kierownika klubowej Kappy na WPR...
za miły gest przy zjeździe z Trasy Toruńskiej na ul. Modlińską 

- michal1045
- Klubowicz
- Imię: Michał
To pewnie kolega skybluAngela pisze:Podziękowania dla kierownika klubowej Kappy na WPR...za miły gest przy zjeździe z Trasy Toruńskiej na ul. Modlińską

Pozdrawiam Michał, syn Geparda
Y 1.2 8v Cosmopolitan + Delta 1.4 Tjet 120 KM LPG
W rodzinie są jeszcze Y 1.2 8v Marie Clarie + BX 1.9 TRI + + Dodge Grand Caravan 2007
Były Kappa SW 2.4 TDS, Y 1.2 16v, Piaggio ZIP 2010, Phedra 2.0 JTD

Y 1.2 8v Cosmopolitan + Delta 1.4 Tjet 120 KM LPG
W rodzinie są jeszcze Y 1.2 8v Marie Clarie + BX 1.9 TRI + + Dodge Grand Caravan 2007
Były Kappa SW 2.4 TDS, Y 1.2 16v, Piaggio ZIP 2010, Phedra 2.0 JTD

Aaaa....mam delikatne zaległościmichal1045 pisze:To pewnie kolega skybluAngela pisze:Podziękowania dla kierownika klubowej Kappy na WPR...za miły gest przy zjeździe z Trasy Toruńskiej na ul. Modlińską

Witam
Dziś Zabrze, Roosevelta koło lidla. Ładna Lybra SW z klubowymi podkładkami!
SZ... ale nie jestem pewien bo patrzałem na podkładki:P:P i kierowce:)
Kto to taki?
Kolor grafitowy
Dziś Zabrze, Roosevelta koło lidla. Ładna Lybra SW z klubowymi podkładkami!
SZ... ale nie jestem pewien bo patrzałem na podkładki:P:P i kierowce:)
Kto to taki?
Kolor grafitowy
QV...soon:)
pewnie takmichal1045 pisze:To pewnie kolega skybluAngela pisze:Podziękowania dla kierownika klubowej Kappy na WPR...za miły gest przy zjeździe z Trasy Toruńskiej na ul. Modlińską

LANCIA KAPPA JTD sedan-była
Alfa Romeo 166 JTD jest
Krzysiek
Projekty Wnętrz
Alfa Romeo 166 JTD jest
Krzysiek
Projekty Wnętrz
Mijałem się dzisiaj przed 16 z kierownikiem granatowej Lybry SW na ul. Mickiewicza, Odruchowo się pozdrowiliśmy
. Kto to był? Może klubowicz? Rejestracja DW.....

witam, dzisiaj koło godziny 14 między gliwicami a zabrzem na a4 widziana lybra sw na tablicach SR, Pani na miejscu pasażera patrzyła w moją stronę ale nie wiem czy widziała jak machałem. pozdrowienia
dziś w Krapkowicach srebrna Lybra na ST... z kierownikiem pozdrowienia wymienione 

Wczoraj ok. 17:00 na Naramowickiej w Poznaniu - bordowa Delta III i bardzo atrakcyjna Kierowniczka za sterami 
wieczorem w okolicach Starego Rynku, ciemny Kapiszon.
Dzisiaj ok. 16:30 przejeżdżałem przez Gniezno i widziałem aż 5 (słownie: pięć) Lancii (i to nie w komisach a na ulicach
)
Kappa: srebrna, czarna i zielona + Lybra SW: czarna i srebrna.
Pozdrowienia dla kierownictwa.

wieczorem w okolicach Starego Rynku, ciemny Kapiszon.
Dzisiaj ok. 16:30 przejeżdżałem przez Gniezno i widziałem aż 5 (słownie: pięć) Lancii (i to nie w komisach a na ulicach

Pozdrowienia dla kierownictwa.
- keram11
- Klubowicz
- Imię: Marek
Wczoraj około 14.30 na parkingu przy Galerii Krakowskiej - Intensa SW ciemno szara, na tablicach SZO...
Po 16 stała nadal.
Kierownictwo pewnie na zakupach
Pozdrowienia
Po 16 stała nadal.
Kierownictwo pewnie na zakupach

Lybra 1.9 JTD 139 KM