Serdecznie pozdrawiam.
O to witaj w klubieToper pisze:a ja mam Pirelli P7
Kilka lat temu kupiliśmy 2 kpl. Fuld Carat Linero - do dwóch różnych aut. W obydwóch przypadkach opony w krótkim czasie się poząbkowały i auta zaczęło ściągać w różne strony - pomimo tego, że samochody były w idealnym stanie technicznym (i nie występowało w nich wielowahaczowe zawieszenie - ulubiony punkt podczas reklamacji u sprzedawcy/producenta).jaro1959 pisze:Kupiłem Fuldy (produkcja Germany) i jestem b. zadowolony. Ciche, nie boją się wody.
Na chwilę obecną jestem zadowolony, tylko jeśli mam już marudzić, to cholernie dobrą mają przyczepność na suchymRafako pisze:Właśnie kupiłem komplet nowych Dunlopów SP Sport Fastresponse 195/65/15 91V na lato. Nie wiem czy je polecam czy nie, to wyjdzie w praniu
Serdecznie pozdrawiam.
Nawet chłop rozumie pisk opon jako zerwaną przyczepność.Rafako pisze:Na chwilę obecną jestem zadowolony, tylko jeśli mam już marudzić, to cholernie dobrą mają przyczepność na suchymRafako pisze:Właśnie kupiłem komplet nowych Dunlopów SP Sport Fastresponse 195/65/15 91V na lato. Nie wiem czy je polecam czy nie, to wyjdzie w praniu
Serdecznie pozdrawiam.Co szybszy start z pod świateł to pisk na dwójce
Serdecznie pozdrawiam.