Jeśli będę w okolicy.. zapewne obfocęfaraon pisze:Moja stoi na zapleczu Nowego Domu Zdrojowego do 17 listopada. Zapraszam na zdjęciaKruszyna pisze:
Mój Kapiszon obok nowej Musy na Parkingu Hotelowym w Krynicy Zdrój - foto z wtorku (26) godz. 17
Pozdrowienia dla właścicieli - niestety nie zaglądnęli do Clubu
Zostawiłam jednak kalendarzyk
(To dopiero 4 Lancia która tu zawitała od około roku)![]()
Mam nadzieję że będą kolejne
Na plakietce widniał napis TURBO i.evanisch pisze:a plakietka w Dedrze nie jest przypadkiem z TURBO diesel'a?
podobno nie szata zdobi człowieka...w przypadku warsztatu nie jego wyglądkostar pisze:No to chyba rzadki zbieg okoliczności dwie Lucy w jednym warsztacieAngela pisze:kostar pisze:Ludzie, przyznać się czyją to Themkę widziałem dziś u mechanika na Kolejowej w Wawie ? Niestety nie zobaczyłem numerówOkaz to rzadki, a ciekaw jestem opinii na temat tego konkretnego warsztatu...
Jeżeli bardzo ciemno zielona to moja
A nie wykluczone że tylko była tam zaparkowana, bo leczymy Theme u Rafała. Zresztą na Kolejowej jesteśmy codziennie![]()
Niestety chłopaki nie ogarnęli hamuli w mojej Delcinie...
faraon pisze:Moja stoi na zapleczu Nowego Domu Zdrojowego do 17 listopada. Zapraszam na zdjęciaKruszyna pisze:
Mój Kapiszon obok nowej Musy na Parkingu Hotelowym w Krynicy Zdrój - foto z wtorku (26) godz. 17
Pozdrowienia dla właścicieli - niestety nie zaglądnęli do Clubu
Zostawiłam jednak kalendarzyk
(To dopiero 4 Lancia która tu zawitała od około roku)![]()
Mam nadzieję że będą kolejne
redneck pisze:Dzisiaj w drodze do Rzeszowa około 10,00:
szara Kappa - okolice Wyżnego
granatowa Kappa ze światłami uprzywilejowania (rządówka) - Babica
jasna, chyba biała nowa Y - Małówka
Polej pisze: .......... zawsze dłubie w nosie;D Mam nadzieję, że nie z klubu;)
chyba nie, bo nieoznakowany, nie reaguje na pozdrowienia świetlne, głosowe, 'ręczne', jeździ zawsze brudną Kappą i jak nadmieniłem wyżej- zawsze dłubie.....Ramzes_II pisze:Polej pisze: .......... zawsze dłubie w nosie;D Mam nadzieję, że nie z klubu;)Po tym tekscie choćby był z klubu to sie nie przyzna