Musi to był Aras ...buli2k3 pisze:Pozdrowienia dla kierownika/kierowniczki srebnej Lybry SW zaparkowanej dziś w Olkuszu na ul.Tuwima.
Rej.KOL....z podkładkami klubowymi....ktoś się przyzna do Lucynki![]()
![]()

Musi to był Aras ...buli2k3 pisze:Pozdrowienia dla kierownika/kierowniczki srebnej Lybry SW zaparkowanej dziś w Olkuszu na ul.Tuwima.
Rej.KOL....z podkładkami klubowymi....ktoś się przyzna do Lucynki![]()
![]()
Wczoraj również spotkałem tą Kappę...redneck pisze: granatowa Kappa ze światłami uprzywilejowania (rządówka) - Babica
Ad 1 Nie wolno miec niebieskich świateł (nie wolno używaćPolej pisze:Wczoraj również spotkałem tą Kappę...redneck pisze: granatowa Kappa ze światłami uprzywilejowania (rządówka) - Babica
wydaje mi się, że nie wolno mieć 'cywilnie' takich świateł (granatowe światła z przodu w zderzaku), no chyba, że nie wolno tylko ich używać. Bo nie sądzę, żeby auto jeszcze jeździło 'w służbie państwowej'.
Jest w Warszawie jedna taka która eksponuje czerwone i niebieskie mocno pod rejestracją, nr. rej. WI xxxxxPolej pisze:Wczoraj również spotkałem tą Kappę...redneck pisze: granatowa Kappa ze światłami uprzywilejowania (rządówka) - Babica
wydaje mi się, że nie wolno mieć 'cywilnie' takich świateł (granatowe światła z przodu w zderzaku), no chyba, że nie wolno tylko ich używać. Bo nie sądzę, żeby auto jeszcze jeździło 'w służbie państwowej'.