Wystarczyło wejść na poprzednią stronę tego tematu, a już byś miał to info.GLen pisze:Marta i Y
Lancia Ypsilon III
- Dudi
- Członek Zarządu LKP
- Kontakt:
Re: Nowa Lancia Y - pierwsza wizualizacja/start produkcji
Jesienią pojawią się nowe wersje produkowanej w Polsce Lancii Ypsilon. Pojawi się m.in. wersja na gaz. Nowa wersja może sprawić, że nieatrakcyjne dotąd z ekonomicznego punktu widzenia auto zyska popularność u polskiego klienta.
Produkcja Lancii Ypsilon osiągnęła już wielkość ok. 460 egzemplarzy dziennie, wobec zakładanych 500 sztuk na dzień. - Pierwsze miesiące sprzedaży pozwalają na ostrożny optymizm odnośnie odbioru tego auta przez rynek, szczególnie, że mamy okres wakacyjny" - ocenił dyrektor tyskiej fabryki Zdzisław Arlet.
Wytwarzana w Tychach nowa Lancia Ypsilon jest pierwszym autem tej marki, produkowanym poza Włochami. Według dyrektora plan zakładający wyprodukowanie w tym roku ok. 50-60 tys. aut tego modelu jest aktualny. Jesienią pojawią się m.in. Lancie na gaz, z automatyczną skrzynią biegów oraz egzemplarze przystosowane do ruchu lewostronnego. Od przyszłego roku roczna produkcja ma przekroczyć 100 tys.

Produkcja Lancii Ypsilon osiągnęła już wielkość ok. 460 egzemplarzy dziennie, wobec zakładanych 500 sztuk na dzień. - Pierwsze miesiące sprzedaży pozwalają na ostrożny optymizm odnośnie odbioru tego auta przez rynek, szczególnie, że mamy okres wakacyjny" - ocenił dyrektor tyskiej fabryki Zdzisław Arlet.
Wytwarzana w Tychach nowa Lancia Ypsilon jest pierwszym autem tej marki, produkowanym poza Włochami. Według dyrektora plan zakładający wyprodukowanie w tym roku ok. 50-60 tys. aut tego modelu jest aktualny. Jesienią pojawią się m.in. Lancie na gaz, z automatyczną skrzynią biegów oraz egzemplarze przystosowane do ruchu lewostronnego. Od przyszłego roku roczna produkcja ma przekroczyć 100 tys.

Lancia Delta III, 1.4 multiair 140 KM, Colore Nero Magma
Fiat Punto Evo, 1.4 77 KM
Wideotest. Testujący ocenia Ypsilon jako samochód klasy B, identycznie jak podaje sama Lancia, ale fakty są takie, że to chyba najmniejszy samochód w klasie. Faktycznie typowy mieszczuch na zakupy dla modnej żony 
Lancia Ypsilon - Mieszczuch na pokaz

Lancia Ypsilon - Mieszczuch na pokaz

Nie wiedziałem, że Hordain leży we Włoszech (miejsce produkcji Zety i Phedry).broker pisze: Wytwarzana w Tychach nowa Lancia Ypsilon jest pierwszym autem tej marki, produkowanym poza Włochami.

2x Kappa LS 2.0 20v '95 & '98 + Thema 2.0 ie 8v '89 + Punto Evo 1.4 MyLife '11
tel. 501-122-517
tel. 501-122-517
Ech, czemu Ypsilon nie dostała grilla w stylu Delty ...
Ten grill al'a PT Cruiser wkurza mnie, jest za duży i ma nieciekawy kształt.

Ten grill al'a PT Cruiser wkurza mnie, jest za duży i ma nieciekawy kształt.
Cocos pisze:Widziane w weekend w Lublinie przy Starym Mieście
- Ecnelis
- Forumowicz/ka
- Imię: Przemek
- Kontakt:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Claromonte
- Forumowicz/ka
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

A ja mam takie pytanie: czy jest jakas wersja nowej Y gdzie jest
taka kombinacja kolorystyczna wnętrza? Bo rozglądałem się dość gorączkowo, ale jedynie co znalazłem to czarna i brązowa (za tą dopłata niby 300 zł więcej) w kombinacji alcantara/skóra :/

taka kombinacja kolorystyczna wnętrza? Bo rozglądałem się dość gorączkowo, ale jedynie co znalazłem to czarna i brązowa (za tą dopłata niby 300 zł więcej) w kombinacji alcantara/skóra :/
Będzie już niedługo, specjalna edycja, dostępna tylko w 4 kolorach nadwozia (Argilla Red, Vulcano Black, Fiamma Red i bi-color Argilla Red z dachem Vulcano Black).Gawlick pisze:A ja mam takie pytanie: czy jest jakas wersja nowej Y gdzie jest
Cel - przyciągnąć facetów do Ypsilon.

Lancia Ypsilon Black&Red Revealed, to Debut in Bologna

Nowa Lancia Ypsilon z możliwą usterką do naprawy
Jak poinformowała firma Fiat Auto Poland, wybrane egzemplarze modelu Lancia Ypsilon mogą ewentualnie mieć usterkę fabryczną i w związku z tym zdecydowano się na ogłoszenie w naszym kraju prewencyjnej akcji serwisowej.
Na rynku polskim omawianą kampanią naprawczą objętych jest 79 samochodów Lancia Ypsilon

To przynajmniej wiemy, że Lancia sprzedała minimum 79 Ypsilonek w tym roku
Pewnie więcej, bo piszą, że wybrane modele mają usterkę, ale w sumie nie ma ostatnio żadnych informacji z FAP o wynikach sprzedaży poszczególnych modeli.
Jak poinformowała firma Fiat Auto Poland, wybrane egzemplarze modelu Lancia Ypsilon mogą ewentualnie mieć usterkę fabryczną i w związku z tym zdecydowano się na ogłoszenie w naszym kraju prewencyjnej akcji serwisowej.
Na rynku polskim omawianą kampanią naprawczą objętych jest 79 samochodów Lancia Ypsilon

To przynajmniej wiemy, że Lancia sprzedała minimum 79 Ypsilonek w tym roku

Pewnie więcej, bo piszą, że wybrane modele mają usterkę, ale w sumie nie ma ostatnio żadnych informacji z FAP o wynikach sprzedaży poszczególnych modeli.
Najbardziej masowa spośród luksusowych włoskich marek wreszcie zaprezentowała swojego ekskluzywnego mieszczucha. Jak nowy Ypsilon poradzi sobie z coraz liczniejszą konkurencją?