PS. Dzięki miro-miglia za wpuszczenie mnie przy zwężeniu na autostradzie - niestety większość Polaków nadal nie umie jeździć na zamek błyskawiczny...
Moderator: wujekp
bargaw3181 pisze:mrkura pisze:My już w domciu, dziękujemy za super zlot. Jura Park extra sprawa, warty zobaczenia.
Do zobaczenia![]()
ps.
Zdjęcia późnym wieczorem
Słyszałem że powoli wracamy
Ja też już w domku... Dzięki za miłe spotkanko![]()
Zdjęcia wstawię myślę jutro bo aparat muszę dopaść w ręce
Nie ma sprawy , niestety z tą kulturą za kierownicą to jeszcze długo u nas będzie "dziki kraj".Krzysiek82 pisze:
PS. Dzięki miro-miglia za wpuszczenie mnie przy zwężeniu na autostradzie - niestety większość Polaków nadal nie umie jeździć na zamek błyskawiczny...
Alan w imieniu regionu oławsko-brzeskiego chciałbym podziękować za wszystko co dla Nas zrobiłeś a wszystkim uczestnikom za liczne przybycie.Alan pisze:
I tak na koniec,żeby nie było że same ochy i achy..zlot uznałbym za udany,bo i frekwencja...i z górą układyniemniej nie da się wszystkiego przewidzieć. Dla mnie zlot zakończył się bardzo przykro,na tyle że zastanawiałem się czy pisać dziś cokolwiek.Najadłem się wstydu,klubowi zostało wystawione niechlubne świadectwo... no ale cóż życie. Kto widział wie w czym rzecz,nie chciałbym tego tutaj roztrząsać.Jak prezes uzna za słuszne niech robi co uważa.
Niemniej dziękuje wszystkim za mile spędzony dzień