Jak to mawiali starożytni Indianie:Dobre piwko nie jest złe

Moderator: wujekp
Wypadałoby jeszcze dołożyć"strang" pisze:W morde jeża - ja mam podobny, tylko posiłków trochę więcej"prezesjm" pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pozwoliłem sobie opracować taki mały plan
Ale przez dwa dni. Plus dwa prysznice widzę!"sloneczna" pisze:O kurde21 browarów i 3 x0,7
jutro gadam z kumplami, co bym sam nie jechał"Tomasz" pisze:Domek zarezerwowany![]()
Mam nadzieję że Oświęcim też pojedzie
Ja zarezerowoalem pokoj 4 osobowy - coz jak szalec to szalec"Makgajwer" pisze:domki z prysznicem wszystkie zarezerwowane![]()
wziąłem pokój 2-os. na dwie doby...ale gdy ktoś zrezygnował to dawajcie szybko na priva !!! lub obojetnie jak, bo ja z maludami pojade to musze mieć łazienke !!!!
Ja"Młody" pisze:Składa się ktoś na domek?
A to Lancia jest obowiązkowa"tomek" pisze:Moze uda sie przyjechaci to moze Lancia!
To może ja mógłbym rowerem"Pablo" pisze:A to Lancia jest obowiązkowa"tomek" pisze:Moze uda sie przyjechaci to moze Lancia!
Planowałem przyjechać Fordem Rangerem
![]()
![]()
Wprowadzono zaliczkę aby uniknąć pustych rezerwacji"AleX" pisze:pani od rezerwacji mowila ze zaliczki nie, trzeba i oplata w dzien' przyjazdu, moze jak iliosc sie zmienia to i warunki tez..."KKMisfire" pisze:Przedpłata błąka się już w sieci. Jutro powinna być na miejscu.