"Pablo" pisze:Witam.
Sory, ale z ważnych przyczyn rodzinnych nie będzie mnie dziś na spotkaniu.

E no to moze w mniejszym gronie ? Moze bedzie tym razem wiecej niz dwie osoby."Egon" pisze:a ja załatwiłem se wolne i miałem być
Moderatorzy: SEBAkappa, ktoś ŁDZ
"Pablo" pisze:Witam.
Sory, ale z ważnych przyczyn rodzinnych nie będzie mnie dziś na spotkaniu.
E no to moze w mniejszym gronie ? Moze bedzie tym razem wiecej niz dwie osoby."Egon" pisze:a ja załatwiłem se wolne i miałem być
no właśnie ja dzisiaj o 15 moge spokojnie sie pojawić, także jeżeli jest ktoś jeszcze chętny to może się uda, tylko gdzie ?"darkobo" pisze:"Pablo" pisze:Witam.
Sory, ale z ważnych przyczyn rodzinnych nie będzie mnie dziś na spotkaniu.![]()
Trudno może innym razem,choć najprawdopodobniej bym się pojawił"Egon" pisze:dajmy już spokój jak odwołane to odwołane, ja jade do garażu podopieszczać kappe
no pawcio1 takim kapiszonem to w Łodzi jesteś w 30 minut, ja dłużej będe mył swoją Dedre niż Ty jechał"pawcio1" pisze:Trudno może innym razem,choć najprawdopodobniej bym się pojawił"Egon" pisze:dajmy już spokój jak odwołane to odwołane, ja jade do garażu podopieszczać kappe
"seba" pisze:no pawcio1 takim kapiszonem to w Łodzi jesteś w 30 minut, ja dłużej będe mył swoją Dedre niż Ty jechał"pawcio1" pisze:Trudno może innym razem,choć najprawdopodobniej bym się pojawił"Egon" pisze:dajmy już spokój jak odwołane to odwołane, ja jade do garażu podopieszczać kappe