Kondziu,"Kondziu" pisze:Nawet nie wiem kiedy są Święta Wielkanocne? Jak w tym roku też będą to napewno będę w Poznaniu!
z której części Poznania pochodzisz?
Może razem podjedziemy na spocik, jesli Y będzie nadal unavailable (i nic w zamian).
Moderator: boruch
Kondziu,"Kondziu" pisze:Nawet nie wiem kiedy są Święta Wielkanocne? Jak w tym roku też będą to napewno będę w Poznaniu!
Nie umierają"pol_ramone" pisze:od kilku dni zastój w temacie... Mam nadzieje, że plany posiadaczy lancii szybko nie umierają...
Prawdopodobnie jednak Lybrą, nie Integralą, bo inaczej- nie zapakujemy się na swięta"BJK" pisze:Nie umierają"pol_ramone" pisze:od kilku dni zastój w temacie... Mam nadzieje, że plany posiadaczy lancii szybko nie umierają...
Z tego co widzę to Nat będzie
Mieszkam na Marcelińskiej na Lecha mam 5min spacerkiem."Nat" pisze:Kondziu,
Może razem podjedziemy na spocik, jesli Y będzie nadal unavailable (i nic w zamian).
Ja (a raczej rodzice) na Staffa 49, 10 minut od Ciebie spacerkiem"Kondziu" pisze:Mieszkam na Marcelińskiej na Lecha mam 5min spacerkiem."Nat" pisze:Kondziu,
W sobotę bede w Poznaniu, bardzo chętnie przyjde
To na stadion taka sama droga"Nat" pisze:Ja (a raczej rodzice) na Staffa 49, 10 minut od Ciebie spacerkiem
Nat, myślałem o tym kiedy rzucałem propozycję, ale jest jeden minus - duuużo osób ma przedświąteczny "zasól" (:arrow: w miejsce podkreślenia wstawcie inną przyprawę"Nat" pisze: Taka mała propozycja- lany poniedziałek to już dla niektórych czas powrotów do domu...
Może lepiej byłoby się spotkac w piątek lub sobotę?