Spot 15.03
Moderatorzy: SEBAkappa, ktoś ŁDZ
Spot 15.03
15/16 są w Łodzi targi fotograficzne więc można połączyć przyjemnie z pożytecznym 

Pozdrawiam Pablo
Spot 15.03
Benek, to jak z tym lokalem, kolega będzie w stanie przyrezerwować jakiś większy stolik?
Pozdrawiam Pablo
Spot 15.03
Mysle, ze nie będzie większego problemu bo u niego nigdy ludzi nie ma
Pogadam z nim.

LANCIA KAPPA 2.0 20V
Spot 15.03
Dobra, dziś idę na sprawdzenie lokalu"benek" pisze:Mysle, ze nie będzie większego problemu bo u niego nigdy ludzi nie ma![]()
Pogadam z nim.

Pozdrawiam Pablo
Spot 15.03
hmmm... to dobry pub ?"benek" pisze:Mysle, ze nie będzie większego problemu bo u niego nigdy ludzi nie ma![]()
Pogadam z nim.

Saab 9-5 2.0t | SilverArctic | ~230KM | 404Nm | Stage 3+ | Powered by CoobcioGarage
Była: Lancia Kappa 2.4 SW LX
Spot 15.03
Nie jest tak żle.Jakby co to mamy pięterko do swojej dyspozycji 15.03 po 16,czy jak tam ustalimy.Wstępnie zabukowałem na 12 osób.Nie ma ciśnienia że to koniecznie musi być u niego."Ubiq" pisze:hmmm... to dobry pub ?"benek" pisze:Mysle, ze nie będzie większego problemu bo u niego nigdy ludzi nie ma![]()
Pogadam z nim.

LANCIA KAPPA 2.0 20V
Spot 15.03
Cholerka, nie dałem dziś rady. Jutro nie ma szans, bo cały dzień w Stolycy siedzę, pozostaje piątek. Tylko dlaczego w szabas mam iść do hiszpańskiej knajpy skoro obok jest koszerna

Pozdrawiam Pablo
Spot 15.03
Mi szkole odwolali, ponoc za malo chetnych.
Teraz juz sie nie wymigam
Ps. W którym miejscu jest ta knajpa?
Teraz juz sie nie wymigam

Ps. W którym miejscu jest ta knajpa?
Lancia K JTD 98r
Suzi B6 96r
Suzi B6 96r
Spot 15.03
Ok ja juz teraz moge powiedziec, ze bede
Czyli mozna powiedziec, ze kolejny przedstawiciel Wawki

Czyli mozna powiedziec, ze kolejny przedstawiciel Wawki

Spot 15.03
a nie chcecie się spotkać w tą niedzielę, tj. 09.03.08 bo ja sobie przyjeżdzam i z checią bym poznał stołecznych.
EDIT: nie doczytałem że to w Łodzi. Niestety ja będę w w-wie.
EDIT: nie doczytałem że to w Łodzi. Niestety ja będę w w-wie.
LYBRA 1,9jtd LX OLSZTYN
Spot 15.03
Możemy się spotkać w Niedzielę
Z Natem na zdjęcia Integrale idziemy także, jeśli chcesz ?

Saab 9-5 2.0t | SilverArctic | ~230KM | 404Nm | Stage 3+ | Powered by CoobcioGarage
Spot 15.03
Czy ktos z Was chlopaki mieszka blisko Lancia Team? Czy moglby ktos dla mnie kupic podkladki Lancia Klub + smycz? Jakos nigdy nie moge sie zebrac zeby zamowic poczta... bylbym bardzo wdzieczny, kase bym oddal pozniej, oczywiscie + 

Spot 15.03
Będzie Prezes, więc napisz do niego na priv to Ci przywiezie."Krociak" pisze:Czy ktos z Was chlopaki mieszka blisko Lancia Team? Czy moglby ktos dla mnie kupic podkladki Lancia Klub + smycz? Jakos nigdy nie moge sie zebrac zeby zamowic poczta... bylbym bardzo wdzieczny, kase bym oddal pozniej, oczywiscie +
Benek lokal pierwsza klasa. Możesz poznać mnie z właścicielem

Pozdrawiam Pablo