Będą chętni. Wczoraj miałem w planie coś zjeść na Barce, ale się nie udało..."tony" pisze:Co powiecie na to aby następnym razem zabrać grilla i kiełbaski?
Mogę sie podjąć zorganizowania na pewno kiełbasek i w sumie całej reszty tez:) Jeżeli oczywiście będą chętni.....
25.05.2008 - Lancia Mazovia spot
Moderator: Wilkin
Nie wiem czy Ci Marcin mówił ale jakby nie brembo i wolny prawy pas to by następnej testowej nie było bo gość przed nami przyhamował przed światłami"Zygi" pisze:Zgadzam się. Spocik bardzo fajnyŻałuję, że nie załapałem się na jazde testową kappa 2.0 t
Może następnym razem się uda
![]()

Potwierdza to tylko to że te auto napędza się czasem aż za bardzo

Sory Marcin że Ci ziomka wystraszyłem bo mimo spokoju było blisko ale może doceni że Kappą da się wychodzić z ekstremalnych sytuacji żywym i to bez ESP

Ja też jestem za opcją GT czyli Grillowo-Turystyczną, przed następnym proponuję ewentualnie zrobić zrzutkę na prowiant. Też miałem ochotę coś wrzucić na ruszt ale chyba te zjeżdżanie się nasze co moment wykluczyło barkę"arkashka" pisze:Będą chętni. Wczoraj miałem w planie coś zjeść na Barce, ale się nie udało..."tony" pisze:Co powiecie na to aby następnym razem zabrać grilla i kiełbaski?
Mogę sie podjąć zorganizowania na pewno kiełbasek i w sumie całej reszty tez:) Jeżeli oczywiście będą chętni.....
Zdjęcia --------- >

- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
OOo to widze, że kaska z ubezpieczenia za rozbitą 17'' już nadeszła?"Marcin" pisze:Będe i ja, bedzie to okazja do zaprezentowania mojej kappy coupe..niestety tylko na zdjęciach bo stoi u Rafała.

Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

Pozdrawiam
Mariusz z Warszawy.
Lancia Kappa 2.4 LX 98r (LPG)
502-535-995
Mariusz z Warszawy.
Lancia Kappa 2.4 LX 98r (LPG)
502-535-995
Słyszałem tylko, że było ciekawie. Ale szczegółów nie znałem. Dobrze, że skończyło się tylko na chwili strachu"Sixt" pisze:Nie wiem czy Ci Marcin mówił ale jakby nie brembo i wolny prawy pas to by następnej testowej nie było bo gość przed nami przyhamował przed światłami"Zygi" pisze:Zgadzam się. Spocik bardzo fajnyŻałuję, że nie załapałem się na jazde testową kappa 2.0 t
Może następnym razem się uda
![]()
Także możesz się cieszyć że Ci nie zafundowałem kina akcji
Potwierdza to tylko to że te auto napędza się czasem aż za bardzo![]()

A jeśli chodzi o grill... Bardzo dobry pomysł Tony

Od czasu do czasu kierowca Kappy 2.4jtd, Kappy 2.4jtd SW oraz Ducato 2.3jtd.
A na własność Kelly's MAGIC black;)
Hahhaha, nie przestraszyłeś mojego kolegi..po jeździe testowej stwierdzil ze jeszcze nie jechal niczym co tak hamuje
Co do zakupu..kupilem kappe która jest bliźniaczą siostrą Lucynki Sixta, są identyczne.A mówiąc o coupe mialem na mysli tą "domowej roboty". 

Była 2.4 jest 2.0
Od czasu do czasu kierowca Kappy 2.4jtd, Kappy 2.4jtd SW oraz Ducato 2.3jtd.
Żeby nie zakładać nowego wątku: następny spot proponuję 29.06.2008 w tym samym miejscu i o tej samej porze.
Co robimy z jedzeniem?
Grill?
Barka?
Bez niczego, tak jak ostatnio?
Nowy wątek proponuję założyć, jak wszystko będzie w miarę jasne - na zdjęcia i wspominki.
Co robimy z jedzeniem?
Grill?

Barka?

Bez niczego, tak jak ostatnio?

Nowy wątek proponuję założyć, jak wszystko będzie w miarę jasne - na zdjęcia i wspominki.
Później niż 29 proszę, albo wcześniej bo będę w krakowie 
Ja mam taki propozyszyn, że mam grilla turystycznego w bagażniku, dawajcie pojedziemy gdzieś nad wisełkę.. mam super miejsce ! i sobie pogrillujemy
?

Ja mam taki propozyszyn, że mam grilla turystycznego w bagażniku, dawajcie pojedziemy gdzieś nad wisełkę.. mam super miejsce ! i sobie pogrillujemy

Saab 9-5 2.0t | SilverArctic | ~230KM | 404Nm | Stage 3+ | Powered by CoobcioGarage
Była: Lancia Kappa 2.4 SW LX
Była: Lancia Kappa 2.4 SW LX
Hmm no i pewnie kolejny termin , ktory mnie nie satysfakcjonuje:( Mialem sie pojawiac na kazdym a tymczasem albo mam szkole jak organizujecie spot albo cos innego sie dzieje..;/ Postaram sie byc.. ale nie obiecuje:) Pozdro 4 all
www.car4events.pl - Zapraszamy !!!