Jak wyszukac GPS po parametrach

Wszystko na temat tuningu [zarówno mechanicznego jak i optycznego] najpiękniejszych aut na świecie...Forum jest tylko dla zasady, bo któż chciałby tuningować takie auta...:)
arkashka

Post autor: arkashka » 20 lis 2008, 13:20

"Nat" pisze:
"arkashka" pisze:Ostatnio testowałem urządzenia na bazie WM: Mio A702, HTC M650 i Samsunga i780. Sprawdzają się bardzo dobrze jako nawigacja (AutoMapa5); jako telefony również nie najgorzej. Polecam wymagającym użytkownikom.
Jedna mała uwaga. Nie należę do ludzi nadmiernie katujących gadżety elektroniczne, ale u mnie poprzednik Mio A702, konkretnie- model A701, po niecałych dwóch latach uzytkowania jako palmofon z GPS -po prostu "rozsypał się w rękach". Albo kupiłem felerny egzemplarz, albo ten typ tak ma.
Mio najgorzej wspominam - niby ma klawiaturę, ale czułem się mocno ograniczony bez rysika w dłoni. Kiepski procek i ekran.
HTC - już lepiej, przy odrobinie wprawy dało się dzwonić. Ja niestety nadal sms-uję, takie przyzwyczajenie z dzieciństwa ;)
Wygrał Samsung: jako jedyny zasługuje na miano telefonu, w dodatku ma pełną klawiaturę, duży ekran i dużą baterię (4 dni bez problemu, z navi kilka godzin).

Awatar użytkownika
Bichoń
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Bichoń » 21 lis 2008, 7:58

Panowie, prosba o pomoc. Kolega mi pozyczyl GPSa, wiec na razie odloze zakup wlasnej nawiagacji.

Pierwszy raz trzymam to w rece, wiec pytania od laika... nie bic prosze:-)

1. Potrzebuje mape austrii na program automapa 5.05. Czy ktos wie skad sciagnac (link) albo moglby mi przeslac? mam niewiele czasu na szukanie samemu :-/
2. jak sie wgrywa mapy? (GPS to Manta, easy rider)
Lybra 2.0 comfotronic czarna
Lybra 2.0 comfotronic niebieska
Lybra 2.0 comfotronic kombi błękitna
Lybra 2.0 comfotronic kombi czarna
były:
Lybra 2.0 comfotronic kombi srebrna
Lybra 2.0 comfotronic kombi czerwona
Y10 1.1
3x Delta 1.8 8v, 2x Kappa 16vT, Lybra 2.4 JTD

arkashka

Post autor: arkashka » 21 lis 2008, 8:46

(usunięte)
Ostatnio zmieniony 21 lis 2008, 10:23 przez arkashka, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Duch-Dziadka
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Duch-Dziadka » 21 lis 2008, 10:15

"arkashka" pisze:Jeśli nie można, to usuńcie.
Na pewno nie mozna!!!
Mysle ze tym szkodzisz Stowarzyszeniu Milosnikow Marki Lancia i to w sposob calkiem razacy.
Nie wolno nam rozpowszechniac nielegalnego oprogramowania :?

:)
Giulietta Veloce 2016r

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Tuning :::”