Świeci się po przekręceniu kluczyka
Nikt nie ma takiej diody

Samochód sprowadziłem z Włoch
Moderator: stabraf
Świeci cały czas,kontrolki od alarmu nie mam alarmu zresztą też nieDudi pisze:Napisałeś, że świeci po przekręceniu kluczyka. Ale świeci cały czas, czy gaśnie???
I jeszcze jedno czy po lewej stronie deski (po lewej od kierownicy) masz czerwoną kontrolkę od alarmu???
Może ogłosimy konkurs.Krzysiek82 pisze:Też nigdy czegoś takiego nie widziałem, a przed kupnem naoglądałem się zdjęć Lybr i w środku i na zewnątrz...
Mam taki zamiar bo widzę ,że bez tego się nie dowiem.FXX pisze:Zawsze można "rozbebeszyć" tunel środkowy i sprawdzić dokąd kable biegną. Ale to chyba zbyt dużo roboty dla jednej diody
Ostatnio wymieniałem łożysko z tyłu. Było stare i nowe z wieńcem, teraz muszę wymienić drugie. ESP mam. Czy na pewno te łożyska do wersji z abs bez esp i z esp są różne?bobik123 pisze:-inny typ czujników abs przy kołachnie ma zębów na przegubie,piaście,tylko pierścień magnetyczny w łożysku
-inna logika sterowania zaswieceniem uszkodzeń systemu EBD/elektroniczny korektor rozdziału sił hamowania kół tylnych/proszę nie mylić z hill holder.