No to zaczynamy:
Miejsce i czas jest opublikowany wcześniej,wiec na te pierdoły szkoda czasu.
Ogólna koncepcja imprezy polega na ponadpodziałowym spotkaniem przyjaciół oraz osób,które nie miały okazji jeszcze się spotkac w realu.Program jak zawsze ustalimy demokratycznie na miejscu i niema tu żadnej dyscypliny-każdy robi co chce.Programu żadnego nie przewiduję.Myslę,że miasteczko jak i jezioro są atrakcją samą w sobie.Piątek przyjazd,dyslokacja,biesiada przy grilu.Sobota śniadanie/ przygotowywane przez wolontariuszy/ dalej robimy to co chcemy,tradycyjna zupa regeneracyjna/tym razem barszcz ukraiński/ wieczorkiem grill,dyskusje,śmiechy,swawola.Niedziela śniadanie i...... kto chce może zostac dłużej.
Lista z przydziałami lokum:
1.Ruda+Nietoperz+Dorotka Moje mieszkanie
2.Mopik+Karaś jw
3.Janek+Basia+2potomstwa Pokój z aneksem kuchennym
4.Przemek+Karolina+2potomstwa Pokój z aneksem kuchennym
5.Arek+Kinga=2potomstwa Pokój tylko z łazienką/za karę/
6,Kondziowie szt 2 jw
7.Maliniak/1noc/ Coś się znajdzie
8.Darecki skład i czas nieznany Pokój standard z łazienką
9.Duch Dziadka ciągle myśli Pokój standard z łazienką
10.Watażka+Ola W przypadku kompletu- telewizornia
Jeśli nastąpiły niescisłości bądz kogoś zapomniałem,proszę o niezwłoczną korektę.
Niniejszym listę zamykam.
Żarcie:
Ja deklaruję zupy i morskiej ryby do woli,resztę we własnym zakresie.Byc może firma Indykpol znowu zasili nas kiełbaskami,kaszankami i innym tam salcesonem/gdyby tak miało byc poinformuję niezwłocznie.
Ifo ogólne:
Teren ogrodzony=dzieciaki bezpieczne.Będzie chęc,rozpalamy ognisko-drewna zgromadzone oporowo.W razie niepogody namiot/Darecki'wyczarterował'z armi/.Parkujemy na terenie posesji.
Jako że 'Operacja'jest imprezą pionierską w tym obiekcie i trudną dla mnie logistycznie/to i owo muszę przetransportowac/mogą zdażyc się niedociągnięcia za które z góry przepraszam.
Serdecznie zapraszam.
Watażka