http://www.indikart.pl
Ceny mamy jak w poniedzialek-piatek.
Moderator: Wilkin
Dokladnie Panie i Panowie, torche rozrywki przed niedzielnym F1jakubg pisze:Może się jakoś wciśniecie do czyjegoś auta?
Odświeżam temat, co by się nie "odwlekło" za bardzo. Dni coraz krótsze, aura coraz mniej łaskawa, toteż to chyba ostatnia okazja na plenerowy wypad w tym roku? Grzesiu, pomysłodawco zacny, daj no "jakieś datę" i grzejemy motory...grzole pisze:Proponowany przeze mnie wyjazd odpuszczamy na jakiś czas. Plan zwiedzania jest, czekamy na zgromadzenie większej liczby pojazdów i uczestników. Przemic, Argenta, Rafako, Nat na tę chwilę nie bardzo mogą, kilka osób chętnych (wedle ankiety) milczy. Co się odwlecze to nie uciecze.
"Jak tam sobie stryjenka życzy" nasz Rafał jest zdecydowanie za spotem kolejowym (nawet przez sen robi "chiuch", "ciuch") ale to nie przesądza o ogóle, więc wybierzmy z tych dwóch propozycji (byle szybko co by nas śnieg nie przysypał w międzyczasie)Nat pisze:Rafako miał tez pomysł spotu... kolejowego. W myśl wiosennej propozycji jest opcja przejażdżki parowozem i kolejka wąskotorową. Tylko ładny weekend musiałby być.
Grzesiu, znany kolejowy driffter![]()
mógłby spinać sprawę.
Nie mam oporów przez koleją (maniakiem kolejowym też nie jestem :p ), czekam na deklaracje co wolicie: spacer autem poza miastem czy wąskotorówka. osobiście polecam wypad za miasto na trasę wskazaną przez mnie.Nat pisze:Rafako miał tez pomysł spotu... kolejowego. W myśl wiosennej propozycji jest opcja przejażdżki parowozem i kolejka wąskotorową. Tylko ładny weekend musiałby być.
Grzesiu, znany kolejowy driffter![]()
mógłby spinać sprawę.