[ Relacje ] Morsko 2009 - Zlot ogolnopolski
Moderator: wujekp
Odp: [ Relacje ] Morsko 2009 - Zlot ogolnopolski
Imprezę oceniam jako udaną i z wieloma atrakcjami (zasługa ekipy RAR czyli Radka, Arka i Rafała), uczestnicy zlotu dopisali pod kątem frekwencji (pozdrawiam wszystkich - grono znajomych powiększa się każdemu po takim zlocie), wikt był smaczny, pogoda jak na zamówienie. Konkursy, zabawy, pokazy Stratopoloneza (podziękowania dla ekipy Muzeum Techniki w Warszawie za udział w imprezie), Delt mk I i Flaminii (zasługa panów L.), rozmowy do późnej pory. Każdy mógł wejść w posiadanie gadgetów klubowych (Roman w roli sprzedawcy nie mógł odejść od samochodu przez cały dzień). Działo sie, oj dzialo... Nie wymieniłem jeszcze wielu, np. Irka i jego taty - autora pytań do konkursu wiedzy, lecz nie jestem w stanie wyliczyć na zawołanie wszystkich osób jakie dołożyły się do sukcesu tej imprezy. Dziękuję każdemu z osobna za udział i wkład.
P.S.
Kto nie był niech żałuje.
P.S. bis
Zlotowy rekordzista w osobie Roberta musiał pokonać trasę: Szwecja-Dania-Niemcy-Wolin-Morsko i powrót tą samą trasą po 48h pobytu z nami. Nie wiem jak Wy, ja go podziwiam za to.
P.S.
Kto nie był niech żałuje.
P.S. bis
Zlotowy rekordzista w osobie Roberta musiał pokonać trasę: Szwecja-Dania-Niemcy-Wolin-Morsko i powrót tą samą trasą po 48h pobytu z nami. Nie wiem jak Wy, ja go podziwiam za to.
2x Kappa LS 2.0 20v '95 & '98 + Thema 2.0 ie 8v '89 + Punto Evo 1.4 MyLife '11
tel. 501-122-517
tel. 501-122-517
W dzisiejszym Dzienniku Zachodnim ukazał się krótki artykuł na temat zlotu szersza relacja powinna być dostępna w dodatku z Zawiercia
- topcio
- Prezes Lancia Klub Polska
no to co?? piszemy relację!
Osobiście bardzo żałuję że mnie nie było, ale.... wylądowałem w miejscowości Morsko koło Nowego Brzeska...
tak to jest jak się bezgranicznie ufa elektronice.. pozdrawiam
Osobiście bardzo żałuję że mnie nie było, ale.... wylądowałem w miejscowości Morsko koło Nowego Brzeska...

- Sebastian
- Klubowicz Wspierający
- Imię: Sebastian
Nastawienie wszystkich uczestników zlotu było bardzo przyjacielskie:
:
Niektórych jednak atmosfera panująca wieczorem lekko zmorzyła...:
Ale to jednak dobrze, że mieliśmy Romana i Janusza, którzy w swoich pokojowych nastrojach tonowali emocje...:
Wraz ze swoistą oazą spokoju w postaci Taty Irka...

A tak już całkiem bez żartów, to poniżej jest link do całości zdjęć wykonanych naszym okiem:
LANCIA KLUB POLSKA - MORSKO 2009
Rozmowy toczyły się w spokojnej i sielskiej atmosferze:
I NIKT nie wrócił ze zlotu w jakikolwiek sposób 'naruszony' 

A tak już całkiem bez żartów, to poniżej jest link do całości zdjęć wykonanych naszym okiem:
LANCIA KLUB POLSKA - MORSKO 2009
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 21 wrz 2009, 17:03 przez Sebastian, łącznie zmieniany 2 razy.
jest: Yamaha FZS 600, Yamaha JogRR, Kymco Downtown 300i, Taczka Duster 1.3
było m.in.: Lancia Lybra 2.4 JTD Intensa, Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm, Lancia Ypsilon 1.2 16V (zygmunt zabrał)
było m.in.: Lancia Lybra 2.4 JTD Intensa, Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm, Lancia Ypsilon 1.2 16V (zygmunt zabrał)
- topcio
- Prezes Lancia Klub Polska
niestety ale zdjęcia nie działają 

Działają tylko trzeba kopiować linki... wtedy zdjecie otwiera się w nowym oknietopcio1 pisze:niestety ale zdjęcia nie działają
- Sebastian
- Klubowicz Wspierający
Poczekajcie chwilkę - walczę z tematem.Boorek pisze:Działają tylko trzeba kopiować linki... wtedy zdjecie otwiera się w nowym oknietopcio1 pisze:niestety ale zdjęcia nie działają

- stabraf
- Administrator
- Imię: Andrzej
najedż na tekst image , prawy klawisz mychy i pokaż obrazekSebastian pisze:Poczekajcie chwilkę - walczę z tematem.Boorek pisze:Działają tylko trzeba kopiować linki... wtedy zdjecie otwiera się w nowym oknietopcio1 pisze:niestety ale zdjęcia nie działają

Kappa 2.0 turbo 20v, sedan '99, 220 pajaców;)
Zeta 2.1 TD Epic FREE
Mapa Użytkowników LKP-kliknij
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić na mapie swoje dane (swoją Lancię, polecany warsztat, miejsce zlotu lub spotu)
Zeta 2.1 TD Epic FREE

Mapa Użytkowników LKP-kliknij
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić na mapie swoje dane (swoją Lancię, polecany warsztat, miejsce zlotu lub spotu)
Pierwszy post i takie czadowe zdjęcie , dalej jestem w szoku , ciągle jestem w szokukrzysztof57 pisze:Dzięki za wspaniałą zabawę. To było coś niesamowitego. Wielki szacun dla organizatorów i klubowiczów którzy zapewnili niepowtarzalną atmosferę zlotu. Jestem pod wrażeniem.
PS. Postaram się zamieścić wkrótce parę fotek.
__

Czy się zgadzacie by takie zdjęcie ozdobiło ścianę Muzeum Motoryzacji ?
- Sebastian
- Klubowicz Wspierający
Jak nie działają, jak działająBoorek pisze:Działają tylko trzeba kopiować linki... wtedy zdjecie otwiera się w nowym oknietopcio1 pisze:niestety ale zdjęcia nie działają

- Taz
- Klubowicz
- Imię: Irek
- Kontakt:
No niestety Sebastian zdjęcia nie działają. Na twoim kompie pewnie działają, bo już je gdzieś otwierałeś. Najlepiej wrzuć ja jako załączniki na forum i tam jest taka opcja, żeby wyświetlały się w poście a nie pod nim - będziesz mógł je wkomponować w dowolne miejsce.
-- 21 Wrz 2009, 17:58 --

-- 21 Wrz 2009, 17:58 --
Ja jestem ZAania pisze:Czy się zgadzacie by takie zdjęcie ozdobiło ścianę Muzeum Motoryzacji ?

'12 Lancia Voyager 3,6
'03 Mercedes CLK 55 AMG
'06 Yamaha R6 RJ11 track only
'07 Fiat Sedici 1.6 4x4
...i służbowa '21 Skoda Octavia 1,5 150KM DSG
'03 Mercedes CLK 55 AMG
'06 Yamaha R6 RJ11 track only
'07 Fiat Sedici 1.6 4x4
...i służbowa '21 Skoda Octavia 1,5 150KM DSG
poczekaj jeszcze chwilkę , będzie więcej zdjęć to sobie wybuierzeszania pisze:Czy się zgadzacie by takie zdjęcie ozdobiło ścianę Muzeum Motoryzacji ?

-
- Klubowicz
- Imię: Robert
No i ja zawitałem w domku ,chociaż na dwie raty ( zmęczenie wzięło górę
)
Powiem tylko że warto się poświęci i przejechać tyle kilosów.
Dzięki wszystkim za super imprezę i mam nadzieje że następnym razem to już przyjadę Dedrą , albo chociaż jakimś innym makaronem i w pełnym składzie
pozdrawiam znanych nowo poznanych i nie poznanych na zlocie

Powiem tylko że warto się poświęci i przejechać tyle kilosów.
Dzięki wszystkim za super imprezę i mam nadzieje że następnym razem to już przyjadę Dedrą , albo chociaż jakimś innym makaronem i w pełnym składzie

pozdrawiam znanych nowo poznanych i nie poznanych na zlocie

F Ducato 2.3JTD
+48 733 167-823
+48 733 167-823