Moderatorzy: SEBAkappa, ktoś ŁDZ
A koledzy wspominali o koleżanceAgoocha pisze:Strasznie żałuję, że ja nie mogłam się pojawić. Tym bardziej, że moja Liberka nie miałaby konkurentki
Podobno miałaś pomagać przy organizacji ślubuSEBAkappa pisze:udało mi się pojawić na spocie ale byłem dosłownie 10 min,to niestety z braku czasumiło było poznać Piotra i Zbyszka,bo z Gerardem to już się znamy
Pozdrawiam wszystkich i czekam na info ile ostatecznie autek się pojawiło i jak było,a następnym razem mam nadzieję,że posiedze z Wami dłuuuugo.
Gepard jak zwykle niezawodny, pieczołowicie zebrana listaGepard pisze:Tym razem pojawiło się aż dziewięć aut - 7 Kapp i 2 Dedry.
Egon - Kappa
Gepard - Kappa SW
Szmugler - Kappa
Sebakappa - Kappa Coupe
Łukasz Lodz - Kappa SW
Maliniak - Kappa
Pepto - Dedra Integrale
Warren78 - Kappa
Krzysiek (jesli się nie mylę) - Dedra
Bardzo mi miło. Postaram się być na następnym spocie, bo widzę, że co spot to jest nas więcej, tylko kobitek małoEgon pisze:A koledzy wspominali o koleżanceAgoocha pisze:Strasznie żałuję, że ja nie mogłam się pojawić. Tym bardziej, że moja Liberka nie miałaby konkurentkiale mam nadzieje ze na nastepnym już się pojawisz
![]()
Oczywiście że znalazłemSzmugler pisze: Egon znalazłeś w instrukcji jak sprawdzić poziom oleju w skrzyni przy motorze 2,4, bo ja nadal nie![]()