Taaa już to widzeGros pisze:Macieju moja wątroba zacna i alkoholu już nie trawi hehe jak przyjedziemy z Doris to tylko o suchym pysku

Moderator: wujekp
Taaa już to widzeGros pisze:Macieju moja wątroba zacna i alkoholu już nie trawi hehe jak przyjedziemy z Doris to tylko o suchym pysku
annubis17 pisze:Taaa już to widzeGros pisze:Macieju moja wątroba zacna i alkoholu już nie trawi hehe jak przyjedziemy z Doris to tylko o suchym pysku
Coś te wasze napoje bez bąbelków były...przemas81 pisze:annubis17 pisze:Taaa już to widzeGros pisze:Macieju moja wątroba zacna i alkoholu już nie trawi hehe jak przyjedziemy z Doris to tylko o suchym pysku
A czy widziałeś nas ostatnio spozywających alkochol???Ja wiem że Doris piła mleczko Watazka z Grosem oranzade a ja cole![]()
No właśnie mi mówi że to mleko jakieś mocne byłoprzemas81 pisze:mleko samo zdrowie więc gdzie babelki-zreszta spytaj mamynota bene pozdrów Mame, a oranżada i cola rozgazowane,wczorajsze były
płomień ogniska przyćmił Ci wzrok
![]()
To będzie ktoś w weekend? Bo już o planach słyszałem u źródła wczoraj, ale nie wiem czy się opłaca jechać do samego Maćkaprzemas81 pisze:bedzie się cieszył jak dziecko ,ale jeśli bedzie czerwona![]()
Szkoda że nie moge teraz zajechać-przekonalibyśmy mame do nabiału,a mocny bo to dobra polska krowa dała
No i ta opieka mnie właśnie najbardziej martwiWatazka pisze:Zaskocz mnie jutro,a o Mamę się nie martw,ja się zaopiekuję.
Co to za stwierdzenie "ta już to widzę " skoro uważasz że jedna flaszka na trzech to pijakiannubis17 pisze:Taaa już to widzeGros pisze:Macieju moja wątroba zacna i alkoholu już nie trawi hehe jak przyjedziemy z Doris to tylko o suchym pysku
Bogdan pomilczałWatazka pisze:Ponownie otwarty.
Rafako pisze:Bogdan pomilczałWatazka pisze:Ponownie otwarty.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Serdecznie pozdrawiam.