Ach ten OlsztynOlsztynianie pisze:Niestety w Olsztynie na Lubelskiej wciąż brak klienta w bazie

Serdecznie pozdrawiam.
Ach ten OlsztynOlsztynianie pisze:Niestety w Olsztynie na Lubelskiej wciąż brak klienta w bazie
Jeśli jesteś klientem detalicznym - tak. Niestety firma nie przewiduje udostępnienia detalistom katalogu w formie elektronicznejbronx pisze:To zostaje mi dzwonienie i wypytywanie się o każdą część ?
BTW, obecnie firma ma ponad 60 oddziałów, i na specjalne życzenie Dudiego-PrezesanaszegoLanciowegokochanegomiłościwienampanującegotakmudopomóżBóg, na Podkarpaciu też się poprawiłoDudi pisze:Kurcze coś mało tych oddziałów. Na Podkarpaciu bieda![]()
Dziękuję za info. Mieliśmy ostatnio jakieś zmiany w systemie i możliwe, że nowe Oddziały nie mają dogranego klienta LKP.stabraf pisze:Ano...są i w Sączu, niestety po wpisaniu NIP-u Pan powiedział, że zniżki nie będzie : beczy :nie ma takiego klienta...
Fakt, tyle kosztuje nawet dla pracowników I-TSnail pisze:Zadzwoniłem do Inter Team oddział w Tarnobrzegu. Na podane hasło odpowiedzieli, że o niczym takim nie mają pojęcia i to chyba tylko w centrali w Warszawie.
A w centrali w Warszawie za sprzęgło po rabacie powiedzieli 803 zł (tyle ile w Tarnobrzegu bez rabatu).
Dzięki bardzo. Właśnie teraz przeszukuję neta i dzwonię w różne miejsca, niestety nie wszędzie mają na stanie._Rafako_ pisze:Fakt, tyle kosztuje nawet dla pracowników I-TSnail pisze:Zadzwoniłem do Inter Team oddział w Tarnobrzegu. Na podane hasło odpowiedzieli, że o niczym takim nie mają pojęcia i to chyba tylko w centrali w Warszawie.
A w centrali w Warszawie za sprzęgło po rabacie powiedzieli 803 zł (tyle ile w Tarnobrzegu bez rabatu).Także w Tarnobrzegu jednak dostałeś rabat
(detal jest 1115 zł). Niestety, mamy tylko sprzęgło Sachsa, a ta firma się ceni. Bez problemu kupisz w internetach Valeo za 550 zł. Wprawdzie produkcję mają w Chinach ale jakąś tam jakość, mimo wszystko trzymają
![]()
Serdecznie pozdrawiam.