Moderatorzy: ciociaE, andrzej1
cocoon pisze:Ja nie wiem czy dojadę bo przed chwilą jak zapuszczałem maszynę to usłyszałem jakieś pipipi![]()
![]()
i nie wiem co o tym myśleć
![]()
![]()
Zobaczymy kto następnystabraf pisze:cocoon pisze:Ja nie wiem czy dojadę bo przed chwilą jak zapuszczałem maszynę to usłyszałem jakieś pipipi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zaczyna się...
![]()
![]()
Te dziwne pipipi to sygnał, iż na zewnątrz jest mniej niż 3 stopnie. Dzisiaj w nocy też mnie zaskoczyło to...cocoon pisze:Ja nie wiem czy dojadę bo przed chwilą jak zapuszczałem maszynę to usłyszałem jakieś pipipi![]()
![]()
![]()
![]()
Brawooooo!!! wreszcie ktoś szuka,czyta i rozumieslayer4 pisze:Te dziwne pipipi to sygnał, iż na zewnątrz jest mniej niż 3 stopnie. Dzisiaj w nocy też mnie zaskoczyło to...cocoon pisze:Ja nie wiem czy dojadę bo przed chwilą jak zapuszczałem maszynę to usłyszałem jakieś pipipi![]()
![]()
![]()
![]()
Po powrocie do domu przeszukałem forum i proszę
Wyrwij Ciocię z imprezki i na kręgleMICHO pisze:hahaha no ja miałem szczęścia na tyle że trafiłem na życzliwych co mnie poinformowaliCo nie zmienia faktu że dziś rano było pi pi pi ... Gdybym wcześniej nie wiedział to też by mnie to zaniepokoiło
Co do spotkania! To będę jeszcze temat obserwował ale nie pojawię się wcześniej jak na 19:00 - 19:30 o ile ciocia będzie wyrozumiała i z imienin wypuści
Oglądałem Prismę 4wd Tadzika, po czym pojechałem do domuLukasz KrK pisze:Nie wiem jak to zrobiłeś bo jak przyjechałem to stała Dedra Twoja a jak zszedłem na dół to Ciebie nie było....![]()
w każdym razie fajnie że sie pojawiłeś tylko szkoda że nie było okazji/czasu pogadać...