Lapka i kabelek wezmę więc jak coś EcuScan kolejny do testów będzie

Natomiast spytam z innej mańki

Moderatorzy: ciociaE, andrzej1
Twój znajomy z Fiatem Bravo reflektuje?MICHO pisze:Ja się raczej na czipsa nie zdecyduję ale z przyjemnością i tak się pojawię aby tych co znam znów zobaczyć a tych co nie znam wreszcie poznać
Lapka i kabelek wezmę więc jak coś EcuScan kolejny do testów będzie![]()
Natomiast spytam z innej mańkiMoże będzie ktoś kto ma pojęcie o ICS w LL i umiałby mi zrobić wyjście aux na podłączenie Mp3 ??? Buteleczkę zacnego trunku postawię w dowodzie wdzięczności
a co za różnica ?MICHO pisze:Dopytam, bo na razie Bravo miało przygodę i jest unieruchomione ... z tym że to jest CF2!
Nie wiem! Myślałem że jest! A nie ma ?Ramzes_II pisze:a co za różnica ?MICHO pisze:Dopytam, bo na razie Bravo miało przygodę i jest unieruchomione ... z tym że to jest CF2!
CiociaE,jestem zaciociaE pisze:No to czekamy na wieści od Krissa.
Ja prosiłam naszego znajomego z forum o sprawdzenie możliwości zrobienia tego przy Muzeum Lotnictwa, ale pierwszy możliwy termin był tydzień później i jeszcze chyba sporo jakichś formalności do załatwienia - więc ten pomysł zostaje nam na przyszłość.
Alternatywnie wymyśliliśmy Pałacyk Wielicki (mieliśmy tam spota w lipcu 2011) - jest parking i blisko do autostrady, kręgielnia i bilard dla ewentualnego urozmaicenia czasu, można coś zjeść.
Czekamy więc na info od Krissa i podejmiemy decyzję
PS. A to się Michale zgraliśmy w czasie
Ostrzegam!!! Będziemy się bronićszatan pisze:zaatakujemy Kraków?