Moderator: wujekp
Fajnie nie?Sebastian pisze:O! Deltozlot!
To akurat prawda.Dudi pisze:A żeby jeszcze dodać sytuacji powagi i oddać jakość prezentacji i samych eksponatów, alejka przy stoisku B18 (czyli naszym) została nazwana Al. Opadających Szczęk![]()
![]()
![]()
![]()
Przyglądając się uważniej dostrzegłbyś, że ten sam numer był na "grawerunku" symbolu HF na najpiekniejszej integralce całej autonostalgii.Ecnelis pisze:Co znaczą numerki 001/001 na "dywaniku" przed jedną z Integrale w kolorach Martini?
I ja żałuję. Niestety za priorytet ustawiłem X Zlot, a ponadto musiałem "do pracuni" 11 majatopcio1 pisze: Wielka szkoda, że w tym roku nie udało mi się przyjechać.
Nat pisze:
Świetny pomysłNat pisze:Ten pomysł fajnie wypalił - często bywało, że przed "Lancia cinema" ustawiała się i oglądała dłuuuższy czas - spora grupa osób.
Oczywiście, że ten był.topcio1 pisze:Świetny pomysłNat pisze:Ten pomysł fajnie wypalił - często bywało, że przed "Lancia cinema" ustawiała się i oglądała dłuuuższy czas - spora grupa osób., mój ulubiony :
https://www.youtube.com/watch?v=7sKXY6WRmeo
też się załapał na pokaz?
Moje dumne 63kg/179cm musi się w czymś objawiać.grzole pisze:Nat pisze:![]()
![]()
Załapałem się w kadrze w ciekawy sposób: moje ramiona, w marynarce w kolorze blue, wystają po obu stronach Huberta. Hubert jest taki szczupły, czy ja jestem taki barczysty?
Obaj jesteście szczupli ale Ty jesteś bardziej chytry, więc zainwestowałeś w marynarę z poduszkami XXLgrzole pisze:Nat pisze:![]()
![]()
Załapałem się w kadrze w ciekawy sposób: moje ramiona, w marynarce w kolorze blue, wystają po obu stronach Huberta. Hubert jest taki szczupły, czy ja jestem taki barczysty?
Może Hubert szczuplejszy, ale ...Rafako pisze:Obaj jesteście szczupli
A rzeczywiście, na zdjęciach w pełnej rozdzielczości widać.Nat pisze:Przyglądając się uważniej dostrzegłbyś, że ten sam numer był na "grawerunku" symbolu HF na najpiekniejszej integralce całej autonostalgii.Ecnelis pisze:Co znaczą numerki 001/001 na "dywaniku" przed jedną z Integrale w kolorach Martini?
Projekt nr 001 Irka