Moderator: wujekp
A coś Ty taki nerwowy. To już wszystko, wszystkim się musi podobać i się odezwać nie wolno? Ponarzekać też nie wolno. To tylko nam zostaje na wszystkostabraf pisze: aaaa...bom się wnerwił![]()
stabraf pisze:A se narzekaaajcieI do zobaczenia na miejscu
To se górale nikskopienne wymysliłyWatazka pisze:920km, no nieźleKiedyś dojdzie do tego, że aby dojechać na zlot trzeba będzie wymieniać olej po drodze.
To po .uj żeśta sie tak daleko osadziliBogdanA pisze:To se górale nikskopienne wymysliłyWatazka pisze:920km, no nieźleKiedyś dojdzie do tego, że aby dojechać na zlot trzeba będzie wymieniać olej po drodze.
![]()
![]()
ja mam tylko 644km
cza odpust zrobić-może w przyszłym wymyślą Antypodycza więcej pracować i więcej odkładać
Maniek ty nie cwaniakujmarmal pisze:To po .uj żeśta sie tak daleko osadziliBogdanA pisze:To se górale nikskopienne wymysliłyWatazka pisze:920km, no nieźleKiedyś dojdzie do tego, że aby dojechać na zlot trzeba będzie wymieniać olej po drodze.
![]()
![]()
ja mam tylko 644km
cza odpust zrobić-może w przyszłym wymyślą Antypodycza więcej pracować i więcej odkładać
Maciek, jak będziesz jechał na XI to koniecznie zajedź do Sejn, Augustów - naprawdę warto pozwiedzać, następnie do Białowieży proponuje popatrzeć choćby na żubry, po drodze zajedź w Sudety - piękne góry stołowe, zamek Chojnik, po tym już blisko na zlot. ....ale nie zapomnij o wymianie oleju ...Watazka pisze:920km, no nieźleKiedyś dojdzie do tego, że aby dojechać na zlot trzeba będzie wymieniać olej po drodze.