Wytłumacz się

o to:darbo pisze:Bassoner a ten falliczny symbol w Twoim awatarze to o co chodzi???
Wytłumacz się
bassooner pisze:ha ha... a jak pisałem do Art posta to maiłem napisać tak:Rutuś pisze:No Sławuś to Ci się dostało.Art92 pisze:Z tego co zrozumiałem to popierasz liberalizację prawa aborcyjnego, więc to raczej ty masz życie ludzkie za nic....bassooner pisze:życie ludzkie nazywasz pierdołą... wiem wiem nie o to ci pewnie szło ale o to idzie...Art92 pisze:Widzę, że Polska to kraj mlekiem i miodem płynący skoro rodacy zajmują się takimi pierdołami
życie ludzkie nazywasz pierdołą...
ale pomyślałem sobie dopiszę resztę:
życie ludzkie nazywasz pierdołą... wiem wiem nie o to ci pewnie szło ale o to idzie..
żeby nie zaogniać, żeby mu nie dowalić... a ten masz, jeb mi w łeb i jeszcze pisze mi za czym ja jestem
Hobbuś nie potrafi odpowiedzieć na postawione pytanie tylko wkleja swoje śmieszne linki.Gorszy sort nie może oglądać TVPiSbassooner pisze:rutuś! nie oglądaj tych filmików! zrobią ci z mózgu wodę i będziesz taki jak hobbuś
a może tego gościa nie ma? może to jakiś program komputerowy do wklejania linków, taki robot...Rutuś pisze:Hobbuś nie potrafi odpowiedzieć na postawione pytanie tylko wkleja swoje śmieszne linki.Gorszy sort nie może oglądać TVPiSbassooner pisze:rutuś! nie oglądaj tych filmików! zrobią ci z mózgu wodę i będziesz taki jak hobbuś
Przeczytaj sobie 10 punktów: 10 lewackich kłamstw na temat aborcjirob_76 pisze:Cały ten szum...
Adrian jednak miło że zostałeś.Adrian. pisze:tak na zakończenie: ważniejsze jest CETA, a już robienie z siebie szmatę PO .N czy lewactwa jest już porażką! gdyby to nie było POLITYCZNIE sprzężone - warte poparcia! w stanie w jakim to zaserwowano wycierając sobie dupę tysiącami kobiet w walce politycznej jest dla mnie nie do zaakceptowania!
Powtórzę się: Nie pierwszy i nie ostatni raz - niestety...! Ale zgadzam się całkowicie! Bo wbrew zapewnieniom polityków - ludzie są najmniej ważni, najmniej obchodzą... Byle tylko karnie fiskusa karmili i trzymali mordę w kubeł...Adrian. pisze:... w stanie w jakim to zaserwowano wycierając sobie dupę tysiącami kobiet w walce politycznej jest dla mnie nie do zaakceptowania!
A może komuś właśnie o to chodzi...??? W końcu "piękny kawałek finansowego tortu" (póki co) przechodzi koło nosa... A że jakaś tragedia ludzka w to wmieszana przy okazji...? Who cares - bussiness is bussiness...Al Boundy pisze:[...] Zakaz wprowadzi tylko tyle że... podziemie aborcyjne będzie miało żniwa. [...]
"...Pierwszym krajem na świecie, który zalegalizował zabijanie poczętych dzieci, był Związek Radziecki. 18 listopada 1920 roku komunista Włodzimierz Lenin, po zwycięstwie rewolucji bolszewickiej zrealizował swoją wcześniejszą dyrektywę, aby ?domagać się bezwarunkowego zniesienia wszystkich ustaw ścigających sztuczne poronienia?[2].Al Boundy pisze:Aborcja powinna być powszechnie dostępna...