Lähetetty minun Mate 10 laitteesta Tapatalkilla

Miałeś Deltę 1.6- jaka w nich jest skrzynia? M32? Na ile można je podkręcić?Dawid pisze: ↑09 sie 2019, 17:27 Tomzik wcale nie zamierzam napisać nic złego o Delcie bo w moich oczach to bardzo fajne auto.A i napraw nie wymaga więcej niż inne auta.Altea zaś w pełni się z Tobą zgodzę że jest pospolitą masówką.Z resztą nigdzie na forum nie ma napisane bym podchodził do tego auta z sercem.Do chociażby Delty i owszem.Nie unoszę się też jak ktoś mi napiszę że Altea czy inny WAG to kupa bo takową jest.I tak też powinni podejść do sprawy panowie od super auta o które to jest cała ta burza,nie pierwszy raz z resztą i zapewne nie ostatni.Owszem wyrażam swoją opinię na temat tego auta czytając tylko i wyłącznie forum,a tu w znakomitej większości to auto jest opisywane tylko za sprawą przypadłości i zaniedbań jakie się dokonały przez lata użytkowania.
Więc co mam napisać jak czytam że jegomość ten czy ten pisze że cieszy się że pokonał tysiąc kilometrów bez awarii? Wybacz ale jaką byś wyciągnął opinię z takiego wpisu.To tak dla przykładu bo takich i podobnych wpisów na forum jest cała masa.
A więc komentować mam prawo.A że wyrobiłem sobie takie a nie inne zdanie na temat Thesisa...cóż forum sumiennie na to zapracowało.Bo tylko stąd wyciągam takie wnioski.
I tak na koniec...jak mi się kiedyś Thesis podobał i nawet przez chwilę myślałem jakby takie toto wyglądało pod domem tak teraz mi zbrzydł.Tylko i wyłącznie przez to co czytam na forum.
No ale przecież po to jest forum.By wyrabiać sobie opinie.Ja mam wyrobioną.
P.S Altee kupiłem trochę przypadkiem trochę zdroworozsądkowo.Za te same pieniądze mółbym mieć Thesisa.Ale po co?By dołączyć na forum do grona samo adoracji?
Nie tylko M32
Bo to jest super auto - może nie dla Ciebie i wielu innych, ale dla właścicieli oraz kilku innych osób jest. Jest ładnie narysowane (poza ohydnym przodem oczywiścieDawid pisze: ↑09 sie 2019, 17:27I tak też powinni podejść do sprawy panowie od super auta o które to jest cała ta burza,nie pierwszy raz z resztą i zapewne nie ostatni.Owszem wyrażam swoją opinię na temat tego auta czytając tylko i wyłącznie forum,a tu w znakomitej większości to auto jest opisywane tylko za sprawą przypadłości i zaniedbań jakie się dokonały przez lata użytkowania.
Więc co mam napisać jak czytam że jegomość ten czy ten pisze że cieszy się że pokonał tysiąc kilometrów bez awarii? Wybacz ale jaką byś wyciągnął opinię z takiego wpisu.To tak dla przykładu bo takich i podobnych wpisów na forum jest cała masa.
A więc komentować mam prawo.A że wyrobiłem sobie takie a nie inne zdanie na temat Thesisa...cóż forum sumiennie na to zapracowało.Bo tylko stąd wyciągam takie wnioski.
Thesis w prostej linii jest następcą Kappy, ale dzielą je lata świetlne. Pamiętam jak dziś ak Maryjan mnie przewiózł swoją Thesis a potem wsiadłem do swojej Kappy 20VT - poczułem się jak w Kadetcie "łezce". Za przeproszeniem - Kappa ma zero elektroniki, ledwo o moduł do poduszek więcej niż Delta II, może jeszcze przetwornice do ksenonów, ale to i tak był mega rarytas wprowadzony kilka lat po konkurencji na ostatnie 2 lata produkcji. Grzane krzesła, szyby i lusterka w prądzie, ABS i jednostrefową klimę oferowała równie dobrze Delta II, starsza i o dwie klasy niżej pozycjonowana. Jakim więc cudem porównujesz biedną aż piszczy Kappę do Thesis naładowaną elektroniką i twierdzisz, że Kappa "siem nie psuje"?Paweł Beski pisze:Skoro Thesis jest taki fajny to dlaczego ma taką a nie inną opinię? Rozwijając myśl. Thesis w prostej lini jest następcą Kappy. Fajną Kappe można kupić za parę tyś. Jakoś na jej temat nikt się nie rozpisuje jak to się ona nagminnie psuje itp. Jest to po prostu fajne auto i tyle. Z Thesisem jest zupełnie inaczej. Tak jak Dawid pisze. Już od samego czytania o tym aucie na forum zaczyna boleć głowa. Z całym szacunkiem dla użytkowników Thesisa. Jak czytam opinię typu: kupisz auto za przykładowo 6 tyś dołożysz drugie tyle i będzie ok albo sensowne egzemplarze to te za powiedzmy 15 czy 20 tyś to mi ręce opadają. W przypadku Kappy nigdy się z czymś takim nie spotkałem. Może więc czas na to, aby szczerze powiedzieć jak to z tymi Thesisami faktycznie jest.