Dedra - dwa dni pracy i taki efekt.... :D

Wszystko na temat tuningu [zarówno mechanicznego jak i optycznego] najpiękniejszych aut na świecie...Forum jest tylko dla zasady, bo któż chciałby tuningować takie auta...:)
Awatar użytkownika
Kubek
Klubowicz
Klubowicz
Kontakt:

Post autor: Kubek » 21 lis 2006, 7:16

"darkobo" pisze:Jaqob, a po co ten pet na zdjęciach ?
Napis Lancia na gałce fajny. Czy mi się zdaję, czy odcień drewna na gałce jednak jest sporo inny niż na desce rozdzielczej ?
Jest jasniejsze ale to pod wplywem lampy blyskowej, bez lampy jest w miare podobne. A o pecie zapomnialem ze on tam jest. Mea culpa :D
Juz bez Lancia ale dalej w Klubie :)

Awatar użytkownika
pew
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Post autor: pew » 21 lis 2006, 9:51

"Jaqob" pisze: potem wypilem kostke z lampy tylniej, wpilem miernik do kostki w miejsce gdzie idzie czarny kabel ( masa ) i potem do kabelka w ktorym po przekreceniu kluczyka i wlaczeniu swiatel nie bylo zadnego napiecia, polozylem miernik za tylnia szyba i wciskajac stop, patrzylem na miernik we wstecznym lusterku :d czy pokazuje sie sie 12 v i jak znalazlem kabel ktory idzie do kostki i pojawia sie na nim 12 V po wcisnieciu pedala stop, to odizolowalem dosc dlugi odcinek ( z 1 cm :D )
eee - ja mam po prostu kabel dyskretnie pociągnięty od 3stopu prosto do tylnego stop za boczną wykładziną bagażnika - na taśmę klejącą - nic nie widać, trzyma jak złoto od 5 lat i działa bez problemu ...
Pepe le Pew
Lybra SW 2.4 jtd / była Thema i.e. turbo i 2x Delta II HPE 1.8 GT

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Tuning :::”