Dzisiaj w Łodzi, jeśli klubowicz to serdecznie pozdrawiam

Daj spokój, może gościa pogoniła kawa i pilnie musiał w ustronne miejsce a ty już....lulu85 pisze:WZJ 35coś tam cyferki jakieś ... Czarny Ypsilon na czarnych blachach na Pradze Północ...
No k....a myślałem że tylko ziomki w BMW e36 albo w Passatach takie buractwo odwalają ... Skręt z pasa do jazdy na wprost w prawo, wyprzedzanie 2 fur naraz przed światłami za 70 metrów i stanie byle pierwszy mimo że czerwone ...
A najgorsze że szoferak 'doświadczony', po 40-50 ...
ostania razą wyprzedzałem 5 autek pod lekkie wzniesienie i było ok, ale nie było swiatełlulu85 pisze:WZJ 35coś tam cyferki jakieś ... Czarny Ypsilon na czarnych blachach na Pradze Północ...
No k....a myślałem że tylko ziomki w BMW e36 albo w Passatach takie buractwo odwalają ... Skręt z pasa do jazdy na wprost w prawo, wyprzedzanie 2 fur naraz przed światłami za 70 metrów i stanie byle pierwszy mimo że czerwone ...
A najgorsze że szoferak 'doświadczony', po 40-50 ...
No chyba nie rozumiesz, bo skoro rozumiesz i postępujesz tak samo toś taki sam ....... Wszystko w temacie.skyblu pisze:ostania razą wyprzedzałem 5 autek pod lekkie wzniesienie i było ok, ale nie było swiatełlulu85 pisze:WZJ 35coś tam cyferki jakieś ... Czarny Ypsilon na czarnych blachach na Pradze Północ...
A najgorsze że szoferak 'doświadczony', po 40-50 ...![]()
sprawdzałem nowe sprzęglo i dwumas
![]()
poszło jak spłatka![]()
tak więc rozumiem kierownika "Y"