Polej pisze:Nat pisze:
To akurat fakt, że takie autka nie bardzo pasują do tradycji tego posta. Bo co to niby za kąsek? Zwykła, mocno przeszacowana cenowo kupeta szukająca naiwniaka

Zgadzam się.
Dla mnie ta Coupe byłaby kąskiem, gdyby była "w oryginale", bez wykonanych przeróbek i wstawek i w maksymalnej wersji wyposażenia- wtedy zgodziłbym się także z ceną.
nie zgodze sie z toba bo to jest kasek,wykonane przeróbki wcvale nie ujmują coupoecie,dalej to ta sama kappa z lekka nutka fantazji,do iusnieciqa w jeden dzien,nakjlejki wywalasz ale po co,bo nie lubisz lanciateam?zdejmujesz i juz,wydech?dobrze pasuje ala lexus i swietnie pasuje bo jest dobrze wkomponowany w zderzak,zegary dodatkowe?mozna powiedziec ze przydatne choc wolałbym czarne,ramki wookoło zegarów-całkiem miły dodatek,pomalowane listewki?przeciez na plastyku rozpuchi zmywasz jak zejdzie z estruktura drewna idzie kupic okleina na allegro-sam tak robiłem w sw na tunelu srodkowym,radio wpopieliczce?bajer nie palimy w takim aucie, auto wypicowane czysciutkie jesli technicznie oki warto brac bo to znana firma wiec w czym problem?pare marnych dodatków i juz szrot?sponiewierane?najlepiej zeby z tym wies tuningiem było za 5 koła?smiechu warte.Jest zajebiaste a jak chcesz wróci do oryginału to troche pracy i juz
zaczynacie sie czepiac coraz bardziej detalom nie wpływajacym na charakter auta,im wyzej podnosi sie poprzeczke tym wieksze wymagania,typowi polacy,daj palec a wezmie reke,tylko nie mówcie ze byscie nie chcieli jej miec w garazu bo pekne ze smiechu jesli te detale o tym decyduja
p.s Nat wydaje mi sie ze w Twoim zdaniu jest osobista wycieczka,wyluzuj tak?dorosli jestesmy,nie oceniaj ksiazki po okładce,lubie i Ciebie i druga strone,jesli technicznie jest okej to warta,nie pisz jawnie ze przeszacowana,zachowaj to dla siebie jak na powaznego goscia przystało

;)bo o tym nie wiesz.....
zbieram sie do sprzedazy delty wywale ja za 25 koła i tez napiszesz ze przeszacowana,tak jawnie?....wiem ze tyle niewarta ale nie napiszesz tego,wiecej luzu panowie ilu nas jest tyle gustów ale nie walmy złych opini na temat auta którego nie znamy