Podczas jazdy w przeciwną stronę tydzień temu spotkałem ok 10 szt Lancii, ale już nie pamiętam jakich i gdzie

Ta z Podczela najpewniej Watażkowaannubis17 pisze:Pierwsza spotkana pod CH w Koszalinie dzisiaj, a druga stoi w Podczelu u mechanika od cytryn już chyba z pare miesięcy.
Ale żeby u mechanika tak umierała?boruch pisze:Ta z Podczela najpewniej Watażkowaannubis17 pisze:Pierwsza spotkana pod CH w Koszalinie dzisiaj, a druga stoi w Podczelu u mechanika od cytryn już chyba z pare miesięcy.
Od razu umiera...annubis17 pisze:Ale żeby u mechanika tak umierała?boruch pisze:Ta z Podczela najpewniej Watażkowaannubis17 pisze:Pierwsza spotkana pod CH w Koszalinie dzisiaj, a druga stoi w Podczelu u mechanika od cytryn już chyba z pare miesięcy.
Fury ładne, ale moja babcia lepiej parkuje - 2 auta a 3 miejsca zajęteDawid pisze:Wczoraj w Głucholazach takiego ładnego sedanaPo rozmowie z właścicielem,Ten obiecał zagościć na Naszych stronach.
Też juz ją widziałem,i nawet właścicielowi wręczyłem bandażykDawid pisze:Wczoraj w Głucholazach takiego ładnego sedanaPo rozmowie z właścicielem,Ten obiecał zagościć na Naszych stronach.
Jak to niewiele człowiekowi potrzeba do szczęściaAlan pisze:A dziś przez okno taki miły widok